Gårdagens fix

Allmänt, Inredning

Jag bäddade sängen för första gången igår! Dock ser det inte riktigt ut som det ska. Vi ska ha två eller tre kuddar till samt ytterligare ett täcke. Jag och Anton kommer ha varsitt. Tycker absolut att det kan vara mysigt att dela täcke men tycker det är lite jobbigt då Anton är så HIMLA varm. Alltså jag får panik ibland för att han är så varm när vi sover bredvid varandra, så han får liksom hålla sin värme inom sitt täcke haha :)
Såhär ser byrån ut i sovrummet som jag och Stella monterade här om dagen. Är så himla nöjd över att vi köpte den här!
Hade egentligen tänkt göra ett inlägg per rum sen när allt är klart där jag skriver vart allt är ifrån men i och med att så många frågat om den här lampan så kan jag ju passa på att säga att den är från Bauhaus! ÄLSKAR den alltså! Ville inte ha en industriell känsla i sovrummet, det ska vara mysigt utan att vara gulligt. Tycker den här lampan förmedlar precis det jag var ute efter! :)

Anton målade om köket igår också! Från lilagrått till vitt. Vi tänkte först ha kvar den färgen som var men sen kände vi att det blir för mycket grått haha.. Det räcker med vardagsrummet och sovrummet! Plus att köksluckorna är redan ljusgrå (väldigt ljusgråa) så det skapar ändå lite "liv" i köket. Sen är våra fina matstolar också gråa. Herregud, grått var det ja! :) Om ni undrar vad han har på sig för byxor så är det hans mjukisar som han vände ut och in när han målade.

Sen monterade vi upp vår egengjorda hatthylla. Vi köpte hyllan och konsolerna på Bauhaus, sen målade vi dom i samma färg som sovrummet är. Stången och beslagen är köpta på Lundell & Zetterberg på Birger Jarlsgatan här i Stockholm. Tror hela kalaset gick på cirkus 250 kr i och med att vi redan hade färgen. Men vad ska vi göra åt vårt groteska elskåp??? Har panik helt ärligt talat alltså. Ska vi försöka bygga någon låda/skåp att ha utanpå eller vad gör man..

Idag kommer förhoppningsvis elektrikern och rörmokaren hit igen för att installera våra vitvaror vi fick hit i torsdags, eller förhoppningsvis; dom ska komma hit. Hoppas bara att allt går vägen och att det går att installera allt som det ska helt enkelt. När allt sånt är fixat i köket kan vi ju faktiskt börja bo här.. Helt sinnes! Vi har monterat hela sovrummet nu och vardagsrummet börjar även det ta form. Vi har inte börjat med String-hyllan än och vi ska köpa en ny tv-bänk men soffan är i alla fall där nu. Soffbordet och mattan tänkte jag försöka få hit idag eller imorgon. Excited!!

Gillar