Gårdagens outfit

Allmänt, Outfits
INNEHÅLLER ADLINKS
Kavaj - LÄNK // Hoodie - LÄNK // Jeans - LÄNK // Väska - LÄNK

Heej på er vänner! Igår hade jag och Vilma "ärenden på stan" hela dagen så fick inte en lugn stund framför datorn. Nej men vi åkte runt i stan och fotade till ett inlägg jag filat på ett litet tag som förhoppningsvis är klart till på måndag. Såhär gick jag i alla fall klädd igår och bilderna är tagna med min nya kamera som jag hittills gillar STARKT. Den är lika bra som min systemkamera jag haft i flera år men betydligt mindre och nättare, så jäkla skönt. Tänker att jag kan berätta lite mer om den senare kanske, om någon här ens tycker det är intressant med foto-nörderi hehe.

Idag är det fredag och jag har en lugn dag framför mig. Jag hade mer än gärna velat träna idag men mitt knä har ballat ur totalt senaste veckan. Ibland får jag problem med att sträcka ut mitt ben helt och hållet (får väldigt ont i knät då) men det brukar gå över på några dagar. Den här gången har jag haft väldigt ont, väldigt länge. Vi får se, känner verkligen att jag måste röra på mig. Börjar verkligen krypa i kroppen nu.. Ett av dagens to do's är i alla fall att boka en tid hos vårdcentralen så jag får kolla upp knät nästa vecka, börjar faktiskt bli rätt orolig nu.

Bella är hos mig idag på dagen (min systers lilla hund) så strax tänker jag ta med mig henne ut på en prommis i det fina vädret och sen ska jag sätta mig och förbereda det sista inför träningspasset jag ska hålla i imorgon. Hoppas ni får en fin fredag hörni!

Gillar