Gårdagens snapshots

Inredning

Igår hade ju jag en heldag med Nora. På morgonen åt vi ju som ni vet en mysig frukost, efter det åkte vi till lägenheten och fixade lite. Jag målade bland annat våra köksluckor. Luckorna hade en väldigt ljus, grå ton som varken jag eller Anton hade något emot så vi valde att behålla den färgen. Några av luckorna var dock lite skadade så där målar vi nytt med likadan färg. Tänkte visa er lite snapshots från gårdagen i alla fall! Allt är från köket! :)

Här ser ni luckorna och våra nya knoppar! Är verkligen såå nöjd med valet. Jag var först inne på att ha runda (utåtbuktande) men Anton gillade dessa mer och är så glad över att det blev dom här. Här ser ni även luckornas färg lite tydligare! Vi har inte satt på dom nya handtagen på lådorna än då dom målades sista omgången igår kväll! :)

I förrigår så installerades vår induktionshäll samt inbyggnadsugn. Är sååå nöjd! :)
Jag ställde även vårt matbord och stolar på plats där dom ska vara. Köket blir liksom ännu bättre än vad jag ens vågade hoppas på! Längtar så mycket efter att allt är klart så jag kan visa er före & efterbilder. Ser ni den fina höstbuketten? Fick den av Mathilda och Oskar, älskar den! <3

Gjorde även ett försök till att montera upp vår kökslampa men i kombo med att jag var trött och hungrig gick det sådär samt att jag inte kommer ihåg vart jag lagt själva glödlampan.. Men såhär ser den i alla fall ut, supersnygg tycker jag! Den här hittade vi på Ikea för ynka 299 kronor!

Gillar