Gårdagens träningspass

Allmänt, Tips, Träning

Heeej kompisar <3 Igår tränade jag utomhus tillsammans med min kompis Sofia! Mitt närmsta gym har en liten utomhusyta som jag faktiskt knappt använt alls förutom med min gamla PT några få gånger. Det var förvånande mycket folk när vi kom dit så vi tog vårt pick och pack för att kolla hur det såg ut utomhus, där var det bara vi som tur var. Även fast det fläktade en del så var det sjukt varmt.

Och svettigt hehe..

Vi gjorde i alla fall en team wod. Jag hade först tänkt att gå på en crossfitklass på Fit4Life men sen när Sofia frågade om jag ville träna med henne så avbokade jag den. Något som är riktigt nice är att man kan se passen på deras hemsida och dagens pass dom körde, körde vi också. Dock ändrade vi lite, tog bort lite och la till lite men men. Såhär gjorde i alla fall vi!

30 minuter amrap, you go - i go, share reps

50 DB deadlift (2 st 16 kg) 50 DB snatch (16 kg) 50 burpee over DB 50 wall ball (6 kg) 100 one arm push jerk (16 kg) 200 sit ups 300 double unders (partner hänger i rigg medan den andra hoppar)

Vi hann påbörja ett andra varv och det var då det började bli riktigt utmanande måste jag säga. De första tre övningarna swoshade förbi i en jäkla fart men sen tog det längre och längre tid. Så glad över att Sofia peppade mig till att orka 16 kg på push pressarna. Tog med mig en 14 kg hantel då jag tänkte att 16 kanske var lite väl tungt för mig. Tungt som fasen var det men det gick, alla 50 av mina reps! Yeeey! Vi delade alltså hälften på alla reps, när det var totalt 50 reps som på de första fyra övningarna körde vi; 10,10,10,10,5,5.

BTW!! Ingen är lyckligare än jag över att min axel nu en vecka senare är tyyyp återställd. Det gjorde verkligen så fruktansvärt ont de första två dagarna att jag var riktigt orolig men nu är den okej. Kändes liiiite när jag gjorde snatches/push press men absolut ingen fara. Måste verkligen träna ute snart igen, det var sjukt härligt och skönt att verkligen känna att lungorna fylls ordentligt med syre. Här nedanför har jag i alla fall gjort i ordning en liten bild om ni vill spara passet likt de jag brukar lägga upp på min story.

Gillar