GE mig era bästa strandtips på Bali!

Allmänt, Bali 2019, Resor

Godmorgon på er! När det här inlägget publiceras så är vi fortfarande på resande fot mot Bali och jag är sååå glad och tacksam över att äntligen vara påväg mot en tre veckors semester tillsammans med kärleken i mitt liv. Det känns så spännande och härligt att få uppleva ett helt nytt ställe, och att göra det tillsammans känns också så coolt! Inför resan så har jag gjort en hel del research via Pinterest, Instagram osv men det är ni som gång på gång visar sig vara de bästa reseguiderna. Så nu vänder jag mig till er igen:

Vart hittar vi Balis bästa stränder? Då kanske ni undrar vad jag menar med bästa? För mig är inte kritvit sand och turkost vatten det viktigaste (inte heller något jag förväntar mig på Bali) utan det jag söker är avskildhet. Lugn. Lite folk. Bilderna ovanför är tagna från den privata strand på Hawaii som tillhörde boendet vi hyrde. Så sinnessssssjukt underbart att hänga på en folktom strand.

Vi kommer nu första fem nätterna bo i Canggu, sen Uluwatu. Vi har absolut inga problem med att hyra moppar och ge oss ut på vägarna eller hyra en guide för en dag. Så det gör inget om något strandtips ligger ett par timmar bort. Har ni varit på någon gömd liten pärla ni vill dela med er av? Då får ni mer än gärna lämna en liten kommentar.

Puss och kram ni är bäst <3 <3

Gillar