Glitter & tankar

Allmänt, Outfits, Resor

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN NAKD & GINATRICOT

Tröja - Andrea Hedenstedt x NA-KD // Kjol - LÄNK // Skor - Adidas // Jacka - H&M // Väska - LÄNK

Såhär såg jag ut under dag nummer 2 i Paris, trivdes verkligen i den här outfiten. Det var extra kul att få bära min egna tröja för första gången också. I alla fall, nu är vi påväg hem mot Stockholm igen. Jag är redan sjukt trött så har lite panne inför att jag förmodligen inte kommer somna förens vid ett någonting. Inför idag så har jag ju varit så himla nervös, sen kraschade min blogg mitt under allt pga så hög trafik så har verkligen gått på högvarv senaste dygnet. Så idag vid lunchen fick jag ett migränanfall och började må jätteilla på det, men nu känns det bättre. Det var så skönt att få höra era fina ord, inte bara om kollektionen i sig utan också om hur glada ni var för min skull; tusen tack för det.

Och jag vet att jag egentligen inte borde lägga tid och energi på kommentarer som är mindre snälla men vet ni vad? Jag har SÅ himla svårt att förstå mig på vissa människor. Om jag berättar att jag är sjukt glad och stolt över någonting, varför vill man inte bara låta mig vara det då? Varför känner vissa människor behovet av att berätta för mig att dom tycker att kläderna var fula, att det minsann inte alls är en stor grej att släppa en klädkollektion eller att dom trodde att jag skulle göra "något coolt på riktigt". Alltså va? Jag vet inte vad ni lever för liv men jag är en helt vanlig 21 åring. Jag är en helt vanlig 21 åring som fick chansen att designa en klädkollektion för en av Europas största onlinesidor inom mode, det tycker i alla fall jag är jävligt coolt och stort. Jag är JÄTTESTOLT över detta, varför vill vissa av er så gärna ta ifrån mig den känslan? Något jag undrar är också hur coola liv ni lever om det är "no biggie" att få designa en klädkollektion? Oavsett så tycker jag att detta är en stor grej, därför har jag hypat det utifrån vad JAG känner och tycker. Bara så tråkigt att det finns så "många" som verkligen vill trycka in negativitet i mitt ansikte. Varför? Jag förstår självklart att inte alla gillar mig eller det jag gör, men att just vilja berätta det för mig; det gör mig sjukt jäkla ledsen.

Aja, jag har haft livets helg med världens bästa vän. Nu är jag taggad på att gå all in för hösten 2017! <3 Och hörni, återigen; TUSEN tack för alla mejl, snaps och kommentarer. Ni är guld värda!

Gillar