Glow 2.0

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

För bara några dagar sedan så gjorde ju jag ett blogginlägg om det här med gloooow. Då tipsade jag om olika produkter som jag hittat via nätet och nu tänkte jag tipsa om produkter jag har och hittat här hemma. Jag rensade lite bland mitt smink och kom då på att det faktiskt kanske är lite roligare att tipsa om saker med egna bilder och visa upp hur produkterna ser ut när de är applicerade för att enklare kunna jämföra osv.

Här har vi dom highlighters jag har hemma. Den mörkare från Becca är egentligen ingen highlighter kanske utan mer en rouge men glow ger den i alla fall. Brukar faktiskt blanda den med en ljusare. Ta den mörkare framme på kinderna och sen högre upp på kindbenen någon av de ljusare. Blir riktigt fint!

Hourglass - LÄNK Den här är till skillnad från mina andra tips inget puder utan ett stick. Den här passar verkligen dig som vill ha en återfuktad look och gillar när det är lite mer krämigt. Tycker den här ger sååå bra resultat. Hittade den hemma för bara två dagar sedan och är så jäävla hooked. Jag har nyansen "champagne flash".

Too Faced - LÄNK Det jag gillar med den här är att den ger ett väldigt mjukt resultat, inget extremt liksom. Därför är den väldigt enkelt att jobba in på kinderna. Som ni ser så är den jag har lite rosa i tonen vilket jag tycker är så fint. Den finns även i en guldigare ton om ni klickar er vidare.

Becca - LÄNK Här har vi en ny favorit hos mig! Den här är väldigt guldig vilket jag tycker är sjukt snyggt på sommaren när man har lite bränna. Perfekt att blanda in i ögonskuggan, lägga lite på nästippen osv. Som ni ser på min hand så smälter den in väldigt bra mot min hudton.

Becca - LÄNK Den här använder jag som sagt mer likt en rouge men den här sååå fint skimmer så vill tipsa om den ändå. Nu har jag lagt rätt mycket produkt på min hand därav ser det rätt mörkt ut, på kinderna tar jag ju mycket mindre.
The Balm - LÄNK Sist men absolut inte minst, den i särklass billigaste och mest trogna highlightern; the Mary-Lou Manizer. Den här har ju verkligen hängt med i flera år och det är inte så konstigt i och med att den verkligen levererar sååå bra både i prisklass och glow. Den är är riktigt dryg så en förpackning räcker huuuur länge som helst. Priset? Ynka 156 kr!!

Klicka gärna på hjärtat under inlägget om ni vill att jag skriver mer om smink/skönhet. KRAM <3

Gillar