GOD MORGON TISDAG

Heeej på er! Väderleksrapporten är inte för idag men för imorgon, tyckte det såg så härligt ut så det fick komma med i inlägget. Bilden till vänster är när jag gör ett försök på att ta ett andra personbästa för strikt press igår. Den här veckan så är det "max-vecka" hos Original Athlete som jag följer och då ska man försöka ta personbästa i olika övningar och workouts. Igår var det back squat, strikt press och snatch som stod på schemat. Bara för att jag filmade så orkade jag inte en andra gång haha. Men jag tog i alla fall 40 kg i strikt press vilket är en ökning med 5 kg sen sist, känns mycket roligt! Ökade också från 42,5 till 45 kg i snatch. Där känner jag verkligen att teknik och övning är det som sätter stopp, jag vet ju att jag orkar mycket mer styrke-mässigt liksom.

Idag är det tisdag och det är nästan lika fint väder som det ska vara imorgon vilket känns otroligt härligt. Vilken fin juni-månad vi haft hittills! Jag har precis ätit upp min frukost, druckit både kaffe och te vilket inte brukar hända men var så himla sugen på te först.

Såhär ser jag ut just nu! Kommer inte göra mig i ordning speciellt mycket mer än att sätta på mig träningskläder. Idag är det poddinspelning på schemat och innan det tänkte jag och Mathlida träna tillsammans. Vi ska köra woden "Linda" som är en benchmark-wod inom Crossfit. Alltså en sån wod som "alla" gör för att kunna jämföra hur man ligger till osv. Tröjan är köpt på Weekdays herravdelning förra året om någon undrar kring den <3

Gillar