GODMORGON + BRYNTIPS

Allmänt, Tips, Skönhet

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon på er! Alltså jag ääääär så glad över det fina vädret vi haft i Stockholm denna vecka. Ännu en dag med temperaturer över 15 grader och strålande sol. Planerna för dagen innehåller bland annat träning utomhus vilket jag ser mycket fram emot, så härligt ju. Jag vaknade som vanligt vid sex imorse och innan Vilma kom vid åtta så passade jag på att färga ögonbrynen, brukar göra det varannan vecka ungefär. Här nedanför kan ni se före vs efter!

Ögonbrynsfärg - LÄNK

Det jag verkligen gillar med den här färgen är att den passar mina bryn så bra. Jag vill att mina bryn ska vara lika mörka som mina mörkaste, naturliga strån över hela brynet. När jag inte färgar dom så blir det lätt så att stråna i kanterna av brynet blir lite solblekta. Om ni jämför vänster och höger bild så ser ni att brynen till höger inte är sååå mycket mörkare men så mycket fylligare och jämnare. Älskar verkligen det naturliga resultatet! Vill man ha mörkare än mig kan man bara ha i färgen lite längre eller välja en mörkare nyans.

Och juste! Idag är det torsdag och det betyder att vi har släppt ett nytt poddavsnitt! Idag är det riktigt mycket Robinson på agendan, Mathilda överraskade nämligen mig med att bjuda in en deltagare från årets säsong till podden. HUR KUL?? Så vill ni höra roliga detaljer om produktionen och årets säsong får ni faktiskt inte missa detta. Om ni inte är så Robinson-intresserade så kan jag lugna er med att det kommer ett avsnitt som är helt Robinson-fritt på söndag haha <3 Och när vi ändå snackar podd så kan jag flagga för nästa veckas ämne; göra slut. Se till att mejla oss senast måndag för att ha chans att få med er fråga i nästa veckas avsnitt - mathildaochandrea@gmail.com <3


Ha en fantastisk torsdag bästa ni! Ge er ut i solen och lyssna på podden vettja <3

Gillar