Godmorgon Juli!

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

T-shirt - LÄNK Godmorgon på er, eller okej nu är det väl ändå förmiddag när klockan är efter tio? Samtidigt känner jag verkligen att jag är inne i ett sommarlovs-mode så då kanske det fortfarande är morgon.. Jag har aldrig varit en person som sover sådär jättelänge men sommarlovet efter åttan sov jag till halv tolv varje dag, helt sjukt. Jag får verkligen ångest om jag sover för länge om jag ska vara ärlig. Man vill ju carpa that diem så att säga ;)

Idag är det måndag, 1a Juli och Gustav är tillbaka på jobbet så det känns som att en vanlig jobbvecka börjar för mig också. Har inte öppnat datorn sedan i onsdags vilket varit väldigt skönt men nu känner jag mig faktiskt väldigt peppad på att skriva, fota, redigera och tipsa. Har lyssnat på sååå bra poddar som jag måste tipsa er om lite senare. Sen har jag även redigerat klart en vlogg jag spelade in i helgen som kommer upp nu om en halvtimme typ.

Dagens frukost! Rysk yoghurt med jordgubbar och granola, finncrips med färskost, ett ägg och såklart; kaffe! Jag är verkligen besatttttt av jordgubbar just nu, typ min dyraste vana och största utgift just nu hehe. Dagens planer är att jobba hemifrån, åka till tippen och ikväll efter Gustav slutat jobbet träna tillsammans. En lugn och skön måndag helt enkelt <3

Gillar