Godmorgon Stockholm!

Podcasts, Allmänt, Recept

Såhär trevligt såg det ut på mitt frukostbord imorse 08.00! Jag, Vilma och Mathilda åt frukost tillsammans innan veckans poddinspelning. I och med att jag var borta igår så valde vi att spela in avsnittet tillsammans (istället för på distans) imorse. Avsnittet är påväg upp och kommer inom någon timme, håll utkik! Jag bakade bröd efter att ha hittat recept på Matilda Djerfs instagram.

12 gr jäst
5 dl fingervarmt vatten
9 dl mjöl
Låt jäsa i en bunke i kylen under natten.
Baka ut med mjöl och låt stå 20 minuter i ugnen på 225 grader.
Voila!

Nu i coronatider får man passa på att göra det lite roligt och extra gott här hemma helt enkelt. Känner mig så velig i hur man ska betee sig. På ett sätt känns det som att man bör begränsa sig så mycket som möjligt, inte besöka caféer och restauranger i onödan. Samtidigt vill man ju inte pausa livet helt och hållet om man är frisk plus att man gärna stöttar småföretagare så gott man kan.. Vi får se hur jag och Vilma gör nu de kommande veckorna. Vi kommer nog med största sannolikhet jobba hemifrån mig till mesta del.

Det blev såklart en del snack om corona, oron och ångesten är som bortblåst (för stunden) nu är vi bara arga på corona haha. Det är väl enklare att vara arga "på" corona än att vara ledsen. Förutom det så pratar vi om saker som hänt på sociala medier, vems instagram konto Mathilda vill rädda, Robinson och denna vecka är det min tur att ställas till svars inför moraliska, påhittade dilemman. Missa inte!

Gillar