Godmorgon torsdag!

Allmänt

PS: DETTA INLÄGG SKREV JAG 07.30 MEN DET PUBLICERADES INTE SOM DET SKULLE VID DEN TIDPUBNKTEN <3

Godmorgon på er kära ni! Tusen tack för alla fina kommentarer och meddelanden jag fått på sistone om bloggen, det gör mig så himla glad ska ni veta. Behövde verkligen den där pausen i januari/februari för att få en omstart med ny kraft liksom. Känns så mycket bättre och roligare nu, hoppas att det märks. Bilderna ovanför är tagna igår eftermiddag när jag blev överraskad med ett litet födelsedagsfirande i förskott av Vilma och Anna. Anna kommer inte vara hemma på in födelsedag så hon plingade på min dörr utan att jag visste någonting tillsammans med en bull-längd och en flaska bubbel, så himla härligt. Vi tre satte oss på balkongen och njöt av det iskalla bubblet i solen. Riktigt drömmig onsdag. Så tacksam och glad över att jag har så snälla och omtänksamma människor omkring mig <3 Jag fyller 24 år på tisdag om någon skulle undraaaa :)

Dessa två bilder är tagna imorse. Jag skjutsade Gustav till jobbet så jag kan ha bilen på dagen och då åker man hemifrån 05.45 så jag har varit vaken ett tag nu. Men alltså känslan av att vara uppe såhär tidigt nu när det är ljust är verkligen den BÄSTA känslan enligt mig. Okej inte bättre än kärlek, en ljummen sommarkväll, när man helt plötsligt kommer på att man har både chips, dipp och gräddfil hemma eller liknande men ni fattar. Till frukost idag blev det smoothie med färska jordgubbar och knäckemacka. Älskar att min Ica har extrapris på jordgubbar nu i princip varje dag.

Om tjugo minuter ungefär ska jag åka och tanka för att sen hämta upp Vilma. På dagens schema står träning, fota, fixa ihop lite blogginlägg och så vidare. En vanlig dag helt enkelt. Ville bara kika in och säga hej, och såklart önska er en härlig torsdag. Visst älskar man korta veckor? Helgen är ju här hur snart som helst!

Gillar