Got the club going up on a..

Allmänt

TUESDAY! Nu var man allt lite fyndig va ;) Ni ba nej faktiskt inte alls..

Två bilder från helgen. Älskar verkligen min nya, svarta tröja som är lite kortare i modellen. Ni hittar den HÄR (Adlink) Bilden till höger är tagen efter ett boxningspass vi körde i lördags. Ni får ser mer från det i vloggen jag sitter och redigerar as we speak..

Bilden till vänster är tagen i söndags aka finaste dagen hittills i år. Fasen vad mysigt det var att promenera omkring och bara njuta av solen, bilden är tagen vid Liljeholmskajen som jag gillar så mycket. Den andra bilden är tagen igår morse när jag gjorde frukost. Himlen verkligen BRANN. Det sjuka var att jag var uppe exakt samma tid idag och då hade solen redan gått upp, hur glad är man inte över det? Att det blir ljusare exakt varje dag. Love life.

Jag tänkte i alla fall bara kika in och säga hej mellan vlogg-redigerande och skrivande av inlägg till resan. Jag kommer vara borta i tre veckor varav en av dom veckorna ska jag vara ledig från bloggen. Men de andra två veckorna vill jag ändå att uppdateringen ska vara ungefär som vanligt. Så nu sitter jag och skriver och planerar in ett inlägg per dag som är klart redan innan jag åker. Så uppdateringen den här veckan kanske kommer ta liiite stryk på grund av detta men det är av en god anledning i alla fall. Om ni har några önskemål på blogginlägg är det som vanligt bara att lämna en kommentar eller skicka ett DM :) Just nu sitter jag i alla fall på Gretas på Haymarket och dricker lite te, jag åkte med Gustav imorse istället för att stanna hemma. Kan vara skönt med lite miljöombyte ibland <3 Vi hörs snart igen, puuuusss!

Gillar