GRATTIS BLOGGEN 10 ÅR!

Allmänt

Okej hur sinnessjukt är det inte att jag bloggat i TIO ÅR? Min första blogg startade jag sommaren 2008, den är tyvärr borttagen helt och hållet så därifrån kunde jag inte hitta så många bilder därifrån men några få! RIKTIG kvalité på dom inläggen må jag lova haha. Här nedanför hittar ni några utdrag från min tidiga karriär ;)

Här har vi Andrea Hedenstedt 2008, dvs 12 år gammal! Sony Ericsson och adidaströjan i HÖGSTA hugg. Min första blogg startade jag på Devote efter att jag såg flera tjejer länka sina bloggar på Playahead. Jag tyckte att det var väldigt roligt med bilder och internet så bestämde mig snabbt för att haka på trenden. Här hade jag ingen aning om andra bloggar än mina vänner. Men just runt 2008 bloggade nästan alla mina vänner, det var verkligen en grej liksom. Alltså lilla miiiiniiii, vill krama.
En gammal hederlig "what's in my bag" haha.. Kalender för 2008/2009, busskort, Britney Spears-parfymen och självklart de gigantiska örhängena som ALLA hade. Till vänster se ni mig och min vän Caroline ta en typisk studsmatte-bild. Fatta att vi alltså är TOLV år gammla här!! Crazy.
En tolvåring som snart fyller tretton är vad ni skådar :) Kommer sååå väl ihåg dessa leggings ni ser i mitten. Ni är nog flera som också gled omkring i Ginalinne och adidaströja haha..
2009's typical outfit+outfitbild. SNYGGT!
Photoshopskillz. Ett inlägg bestod alltså av bilden till vänster och inget mer. En printscreen på mina 35 besökare och en uppmaning "besök mer för faaan x)" man ba??... Sen till höger ser ni någon form av planering för mina dagar..
En blond 13 åring, en 13åring med brunt hår och en innebandyspelande Andrea! :)
Här var jag fjorton år gammal på Gothia Cup. Blev "kär" i en norrman och grät som om det inte fanns en morgondag över att vi aldrig skulle träffas igen haha <3 Elin (bredvid mig) blev "kär" i hans kompis och grät lika mycket hon. Fasen vad sjukt det känns att bloggen hängt med sen när jag var på Gothia Cup, det känns verkligen som ett helt annat liv.
Jag och Isabelle 2010 <3 <3 gud
Åh jag kommer ihåg att jag tog bilden till vänster innan jag skulle till Ung08 vilket var en festival för ungdomar i Stockholm som sen blev WeareSthlm tror jag! Till höger ser ni mig och Nora, fotat på Åland sommarlovet mellan sjuan och åttan!
Haha någon som vågar gissa på vem killen längst till vänster på första bilden och längst till höger på andra bilden är? PS: Hans namn börjar på G ;) Bilderna är tagna påväg hem från idrotten i åttonde klass en vårdag.
Jag och Mathilda i ungefär samma tidsram som vi startade podden, alltså sent 2013!
Här ser ni mig och Mathilda inför Blogawards 2014 om jag inte minns helt fel. Jag hade precis blivit nominerad som Årets Livsstilsblogg. WOW vad stolt och pirrig jag var. Tyvärr kammade jag inte hem det men bara att vara nominerad var en stor vinst i sig <3
Januari 2016!
Är så tacksam till mig själv som fortsatte kämpa med bloggen under alla år som den bara var en hobby, och sååå tacksam till alla er som läst, kommenterat och följt med mig under alla dom här åren. 10 år, wow! <3 Jag vet att jag sagt det så himla många gånger men jag är tacksam över att det är just ni som läser. VARJE gång jag träffat någon av er i verkligheten så har jag blivit stolt, glad och tacksam över att ni är så fina personer. Tänk att bloggen givit mig som ett megastort tjejgäng som jämt finns där för mig och varandra, högt till lågt. Det skulle vara så kul om ni kunde lämna en liten kommentar om hur länge ni läst bloggen! <3  

Gillar