Grillkväll hos pappa

Allmänt, Min dag/helg i bilder

I söndags så var jag och Gustav hembjudna till pappa för en grillkväll. Jag har inte träffat honom och Marie på eeeevigheter, alltså inte sedan slutet av Maj tror jag. Det var väldigt mysigt att ha familjen samlad igen och kvällen innan så var vi hos mamma och grillade, så skönt att vara hemma i Sverige igen (säger jag sittandes på Arlanda haha!). Hade i alla fall med mig min systemkamera, wow vad sugen jag blev på att fortsätta fota med den nu efter dessa fantastiska bilder. Så fina ju!

Snacka om att jag saknar att bo i villan nu under sommarhalvåret. Att hänga på altanen utan grannar som stör är sååå harmoniskt och skönt. Trivdes verkligen så bra i det här huset <3

Sister goals.

Det stod som sagt grillat på menyn och hela familjen åt vegetariskt, allt var riktigt gott!

Snyggaste killen jag någonsin sett och så är han min?? För sjukt
Min älskade pappa <3

Jag och Gustav fick skjuts till Hammarbyhöjden av Alice och därifrån gick vi hem till Årsta. Som vanligt så var sommarkvällen så vacker.

En Fru Gåman <3

Vet ni vad den här ängeln gjorde medan jag var i USA? Han gjorde värdens finaste överraskning. Han berättade att jag skulle få en överraskning när jag kom hem och jag frågade lite om när jag skulle få den, då har han varit lite vag i sina svar hahah.. "Kanske imorgon, kanske när vi kommer hem från Amsterdam".

Sen när vi promenerade från lägenheten till Globen så såg jag det här fina. Min romantiska underbara pojkvän <3

G + A <3

Gillar