Grönt är skönt :)

Allmänt, New in, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ARKET

I våras gjorde jag ett litet samarbete med Arket vilket jag tycker var så roligt. Det är alltid kul att jobba med svenska varumärken som dessutom har snygga saker till bra kvalité. Sist uppskattades det mycket så därför är det roligt att vi nu kör en gång till. I detta inlägg tänkte jag visa er fem plagg som jag kommer bära i höst och vet ni vad? Jag har faktiskt inte valt ut ett enda grått eller svart plagg haha.. Det är framgång för att vara jag ska ni veta :) Först ut är i alla fall dessa gröna jeans, sååå jäkla nöjd med dessa. Jeans - LÄNK Jag bär storlek 28 och är 172 cm lång.

Och juste, ni vet väl att Arket har "Denim Satisfaction Guarantee" vilket innebär att ni har 30 dagar på er att känna efter inför vad ni tycker om era jeans. Läs mer HÄR<

Jeansskjorta - LÄNK // Grön kappa - LÄNK Men alltså huuuur fint var inte detta tillsammans? Så jäkla nöjd med den här outfiten! Jag bär 38 i allt.

Grön jacka - LÄNK En manchesterdröm. Något som är nice med den här att man antingen kan bära den lite mer "boxigt" som till vänster eller markera midjan genom att knyta den som till höger. Gillar båda sätten att bära den.

Sneakers - LÄNK Nu känner jag verkligen att min "skogarderob" är komplett igen. Har ju länge varit på jakt efter ett par stilrena, vita sneakers och här har vi dom!

Gillar