Gustav svarar på era frågor!

Allmänt

Vad jobbar du med? Svar: I dagsläget jobbar med marknadsföring på ett snabbt växande bolag. Mina arbetsuppgifter kan variera VÄLDIGT mycket, allt ifrån att resa runt i Sverige och anordna aktiveringar/events till att sitta på kontoret och svara mail och knappa i excel-ark och sköta sociala medier. Ett väldigt varierande och roligt jobb helt enkelt.

Vad var ditt första jobb? Svar: Mitt absolut första deltidsjobb var ett sommarjobb där min uppgift var att dela ut reklamblad i centrum och tunnelbanor åt ett gym. Jag och min kompis brukade dela ut bladen i cirka en kvart och sedan sätta oss i solen och äta glass i några timmar. Vi slängde då reklambladen i soptunnan ?

Vad föll du för hos Andrea? Svar: Jag föll för allt, hela paketet liksom. Hennes sätt att inte ställa sig över någon annan och ha fötterna på jorden till exempel. Jag kände direkt när vi började umgås att vi klickade väldigt bra på ett socialt plan, att vi hade värderingar som stämde överens med varandras och att samtalsämnena kunde flyta på utan att det blev ansträngt. Första gången jag besökte hennes lägenhet så tänkte jag för mig själv att här kan jag absolut tänka mig att bo haha! Och när vi umgicks hemma hos henne så märkte jag att jag aldrig ville gå hem, så jag blev kvar i cirka 2 veckor och kände mig väldigt omhändertagen. Väldigt svårt att säga exakt vad jag föll för.. Man kan väl säga att jag föll för allt som gick att falla för, tycke att Andrea var den perfekta tjejen och det har visat sig nu i efterhand att hon var det också ?

Hade du en stark träningsglädje innan du träffade Andrea eller har ni utvecklat den tillsammans? Svar: Ja jag har faktiskt alltid haft en stark träningsglädje! Jag spelade hockey större delen av min uppväxt dvs väldigt många träningar i veckan. Sen slutade jag med hockey och gick inte på någon sport i några få år, sedan började jag med kampsport av olika slag, något jag önskar att jag fann tidigare i mitt liv. Och så har jag kört kampsport av och på under ett par år men har haft ganska mycket skador så just nu så tränar jag lite allt möjligt som yoga, crossfit, boxning med mera.

Vad är Andreas bästa egenskaper? Svar: Hon är så kärleksfull och omhändertagande, saknar henne varje gång vi skiljs åt❤️

Nämn några av Andreas sämre egenskaper! Svar: Hon kan vara lite otålig med mig när jag skulle behöva att hon är lite mer tålmodig. Typ tjata lite på mig och tycka att jag är långsam bara för att hon själv är klar och så snabb haha.. Hon är en känslomänniska vilket jag uppskattar och älskar men ibland kan det vara lite svårt att hantera, exempelvis vid "lingonveckan" haha. Det är dock inget jag klandrar henne för.

Hur skulle du beskriva dig själv? Svar: Jag är en glad kille som mår väldigt bra och uppskattar att jag har det väldigt bra ställt här i livet. Älskar djur och natur och sport!

Vad har du för framtidsdrömmar? Är barn och giftemål en självklarhet för dig? Svar: Jag gillar att sätta personliga mål för mig själv men jag litar väldigt mycket på att livet kommer ta mig dit jag ska så länge jag strävar dit jag vill. Jag kommer att vilja skaffa barn när den tiden är kommen. Gifta mig kan jag definitivt tänka mig men det behöver inte vara något stort bröllop. Giftemål känns dock inte som ett måste för mig, vi får väl se helt enkelt!

Nämn något som du och Andrea har gemensamt! Svar: Vi älskar mat! Vi båda tycker att det är viktigt att göra rediga frukostar när vi har tid. Förutom det så är vi väldigt lika i vårt mindset, vi båda är positiva, problemlösare och tar det mesta med en klackspark. Vi är duktiga på att fokusera på rätt saker för att göra livet så skönt och positivt som möjligt. Förutom det så känns det som att vi generellt prioriterar lika i våra liv och som jag nämnde tidigare; har rätt lika syn på det mesta vilket är skönt.

Kan inte du berätta några random saker om dig som vi inte vet? - Jag klipper mig rätt ofta, cirka 2ggr per månad. - Jag äter ALLTID upp den mat som finns på min tallrik jag låter inget gå till spillo. Jag äter för övrigt upp åt Andrea som en vana haha.. Spelar liksom ingen roll hur mätt jag är, skulle aldrig slänga mat. - Jag har haft 4 st tamråttor som husdjur. - Jag har en kronisk ryggskada som innebär att jag har ont i ryggen varje dag. - Jag har bott i Thailand i 7 månader. - Jag är vegetarian. - Jag är 187 cm lång.

Gillar