Halloween på Grönalund

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Vilmas kappa - LÄNK // Gustavs kappa - LÄNK

Hej vänner! Igår på dagen så jobbade jag och Vilma hemifrån och på eftermiddagen var det det dags för något jag länge sett fram emot; pressdag på Grönalund! I och med deras Halloweentemadagar så fick vi och många andra komma dit och "testa på" innan det öppnar för allmänheten nu på fredag. Jag har bara varit på Halloween-Grönan en gång tidigare och det var mååånga år sedan. Det kändes som en barndomsdröm att springa omkring på Grönalund utan några köer, vi fick till och med sitta kvar i attraktionerna om vi ville för en andra åktur. Vi åkte bland annat Vilda musen, Jetline och Kvasten. Det var såååå roligt men shit vad jag har börjat bli känslig, började må illa direkt. Det var hanterbart men ändå så ovant att bli illamående av lite berg och dahlbana. Såhär såg i alla fall Vilma och Gustav ut innan vi skulle in i årets nya skräck-underhållning Sekten. Jag vet inte om jag berättat det tidigare men jag HATAR ju allt sånt här egentligen. Kollar aldrig på skräckfilm och har så ofta jag kunnat undvikit spöknätter, spökpromenader osv. Men nu fick jag ta mig i kragen och möta mina rädslor.

Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att det var riktigt obehagligt. Jag ogillar plötsliga, höga ljud osv även i vardagen så galna skrik från höger och vänster uppskattade jag inte haha. Men det var en riktigt BRA spökrunda!

Min kappa - LÄNK // Byxor - LÄNK

Såhär glad och mallig var jag efteråt när jag tagit mig igenom Sekten haha. Mitt väskband är ni många som brukar fråga om, det är från Carin Wester och jag köpte det på Åhlens i somras. Hittar det tyvärr inte på hemsidan. Idag är det torsdag och jag hade från början två saker inbokat. 1. pressdag och 2. träningspass. Tyvärr har jag fått boka av båda två på grund av ont i halsen. Det är verkligen helt sjukt hur ofta jag har ont i halsen, idag tog jag faktiskt tag i att söka vård via en sån här smart vård-app för att få bukt på problemet. Istället för träning med Isabelle så blir det en middag tillsammans. Och juste! Jag har ju hintat lite om att jag och Gustav ska åka bort i November, tänker att jag kan berätta mer om den resan i ett eget inlägg senare idag <3

Gillar