Hårfavoriter just nu

Allmänt, Skönhet, Tips

Innehåller Adlinks

Mitt i allt flyttkaos tänkte jag att det kunde vara roligt med något skönhetsrelaterat också. Jag har nämligen en nyfunnen hårfavorit samt två produkter som jag använt ett bra tag nu jag är osäker på om jag tipsat er om än..

Ghd Advanced Splite End Therapy - LÄNK Jag har använt den här i två veckor ungefär och jag har ingen uppfattning om vad den gör mot klyvna toppar än MEN.. Jag har märkt en otrolig sak och det är hur otroligt lent och fint håret blir när jag har denna i innan jag fönar håret. Alltså vi snackar som om man haft i inpackning en timme, när det är denna som varit i i kanske 1 minut. Har alltid i denna nu när jag fönar, den passar mitt hår perfekt.

Kevin Murphy - Fresh Hair (torrshampo) - LÄNK Jag gillar märket Kevin Murphy starkt så självklart ville jag testa deras torrshampo också. Som tur var så är den här produkten lite mer i "normalpris" än deras andra produkter. En sån här flaska kostar 70 kronor (nu på rean), inte så farligt tycker jag. Det jag gillar mest med den här är doften, den är så sjuuukt fräsch och ger ett luftigt och bra resultat.

Redken Wax Blast - LÄNK Den här vet jag att jag tipsat om förut men för er som missat eller glömt så gör jag det igen. Mitt hår reagerar inte alltid jättebra på vanlig hårspray, det här är en waxspray och då får jag verkligen effekt. Den här använder jag alltid när jag gör en toffs för att undvika så mycket flygande bebishår haha :)

Gillar