HÅRFÖRÄNDRINGAR

Allmänt, Skönhet

HUR GULT får en människas hår egentligen bli innan det räknas som olagligt? Det är min fråga. Nej men kommer ihåg att jag inte hade fixat håret på ett halvår (April-september typ) och varit utomlands i omgångar osv. RIKTIGT slitet var det också. Elin klippte av en hel del (där med ser det så tjockt ut) ochgjorde det väldigt mycket kallare. Var sååå nöjd minns jag!

Sen hade jag ju HairTalk en höst! Tyckte verkligen att färgen var så himla fin med den mörka bottenfärgen men jag orkar inte riktigt underhålla det. Jag har ju ljusare eget hår så utväxten blev inte nice.. :(
Sen till sommar make-over!! Det här MÅSTE ju ha varit innan jag upptäckte silverschampo för jag förstår verkligen ingenting.. ÄR det ens möjligt att få så kycklinggult hår som till vänster haha? :(
I mars förra året klippte vi ordentliiiigt. Precis nedanför axlarna slutade mitt hår och wow vad jag trivdes med det från första sekund alltså!
I juni förra året klippte jag det kortare igen, efter det har jag låtit det växa ut lite mer! :)
Sist jag klippte och färgade såg det ut såhär! :) Vi valde att inte locka håret då det såg så friskt ut med en rak föning.. Idag är det i alla fall dags att besöka Elin igen och färga + klippa håret. Jag vet inte riktigt hur jag vill göra. Jag vill på ett sätt klippa av håret igen då jag vet att de kändes så friskt och fräscht men samtidigt trivs jag väldigt bra i längden jag har just nu men tycker att det är lite för slitet. Kanske landar på något mellanting, kanske kapar 4 cm eller något! Rent färgmässigt är jag väldigt nöjd just nu. Jag har min egna bottenfärg och slingor som fade:ar upp mot benan, det håller sig rätt kallt av sig självt nu men kanske vill tona till det lite ändå så det får den där fina nyfärgade, glansiga känslan.

Gillar