Helgen som gått

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! I fredags var jag inne i stan för att kolla på lite grejer till köket men det gick inte bra haha. Showroomet jag tänkte gå till hade stängt pga corona men det hade jag kollat upp innan, oavsett så var det skönt att komma ut lite. Det är ju verkligen så extremt fint i träden nu, kanske den finaste tiden på året enligt mig. Det här var första helgen borta från lägenheten och det kändes lite konstigt. Jag är en hemmakär person som ser lägenheten som en enorm trygghet och rutiner är ju A och O för mig. Men det funkar ändå bra, det är bara att komma in i det helt enkelt.

Mamma och Nora var borta under helgen så det var bara jag, Gustav och Oskar som bodde hemma. Gustav var dock iväg på padelmatch så jag, Alice och Oskar åt grillat tillsammans. Kanske säsongens sista grillning, riktigt gott var det.

Min sport bh - LÄNK

I lördags kände jag mig väldigt nedstämd och trött, bara generell ångest i kroppen. Jag vill inte tjata eller låta bortskämd men jag tycker att det är så jobbigt med saker som inte är tidsbestämda. Den här fuktskadan har ju skapat oro i sig hos mig och att inte veta hur lång tid allt kommer ta är också något som satt mig lite ur balans. MEN, den känslan vände när jag och Alice tränade tillsammans. Har haft några veckor där träningen inte känts så rolig eller bra men nu hade vi äntligen ett riktigt köttarpass. Ser ut som att jag blivit slagen på axlarna men det vara "bara" från när vi gjorde thrusters med hantlar som var skitiga haha. Om ni är nyfikna på passet så finns det uppe på mitt träningskonto på instagram @andreaworkouts

Något som också är bra mot nedstämdhet: hundmys. Speciellt mys med Bella. Världens finaste lilla hundindivid. Älskar henne så mycket <3

Igår tog vi oss till lägenheten för att kolla läget och... ja såhär ser det ut i kök och vardagsrum. Skulle försöka leta reda på ett paket att skicka tillbaka men jag kunde inte ens hitta det. Vi hittar inte heller vår trådlösa lampknapp så ny lyser kökslampan 24/7. Perfekt. Hittade inte det jag letade efter men byggfirman har varit schyssta och burit in lite bud till mig! Fick Linn Ahlborgs nya parfym och omgggg vad gott den doftar. 100% min nya fest-parfym. Jag har ju den HÄR till vardags, den känns verkligen så jag.

Gillar