Helgen som gått

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Såhär glad vad jag i fredags efter att ha tränat ett riktigt skönt pass! Jag har ju varit lite off i träningen de senaste månaderna så när jag har ett kul och lyckat pass så njuter jag verkligen så mycket av det haha! Om ni vill se det mesta jag gör när jag tränar så kan ni gå in på @andreaworkouts på instagram!

Som ni vet så hade ju jag och Gustav bokat in en dejt-helg men i och med att han blev förkyld så fick han stanna hemma och Vilma fick hänga med mig istället. Det är ju verkligen så svårt, att bara känna sig lite förkyld men ändå sätta sig i karantän och ställa in allt. Gustav beställde ett corona-test så fort han började må dåligt men har fortfarande inte fått något, nu har han redan hunnit börja må bättre men håller sig fortfarande mer eller mindre isolerad.

Jag och Vilma åt middag på Bistro Boheme, det var verkligen alldeles för länge sedan jag åt där så det var mycket mysigt. Deras cava sangria satt lika fint till maten som på sommaren. På lördagen så åt vi ramensoppa till lunch vilket också var väldigt gott!

Vi strosade mest omkring på stan och kollade på Wahlgrens värld i hotellsängen, så mysigt bara! Om någon undrar om mina kläder så får ni vänta lite efter en haul på instagram och rabattkod både där och här hehehhe.. Det var verkligen förvånande mycket folk ute på stan, det regnade liksom så jag trodde det skulle vara rätt lugnt men icke!

På lördagskvällen hade jag bokat bord på en nyöppnad restaurang som heter Gioia med italienskt kök. MYCKET gott, bra service och mysig lokal. Ligger på Gamla Brogatan!

Tryffelmaccaroni <3

På söndagen var vädret betydligt mycket finare vilket kändes skönt och kul i och med att mamma och gänget anordnade en loppis på uppfarten här hemma. Jag och Alice passade på att grilla lite korv och tog sen med oss lillan (Bella) på en promenad.

En av mina favoritpromenader att gå är runt i Ågesta Friluftsgård, har man bil och vägarna förbi kan jag verkligen tipsa om det. Alltid så lugnt och lite folk, även på helgerna. Guuud så fint det är ute nu alltså, försöker passa på att njuta av fina hösten innan fula hösten kommer nu vilken vecka som helst.


Ja hörni, det var det! Hoppas att ni också haft en mysig helg <3

Gillar