HELGEN SOM GÅTT

Allmänt, Min dag/helg i bilder

På fredagen vaknade vi upp till en ledig dag, som för många andra. Det var väldigt mysigt och skönt att få en långhelg tillsammans med Gustav, hade verkligen längtat efter det. Vi började dagen med frukost framför tv:n. Det blev en äggröra gjord på bland annat parmesan och gräslök, så gott!

Sen gick vi ut på en cirka två timmar lång promenad. Vädret var verkligen så himla fint i fredags så vi passade på att vara ute så mycket som möjligt. Vi promenerade runt i Enskede och Gamla Enskede, hälsade på hästar och såg glada människor ute i vårsolen. Det var härligt.

När eftermiddag började gå mot kväll så kom Vilma hem till oss för att käka middag. Jag lagade det som jag blev bjuden på helgen innan; vodkapasta. Jag har aldrig lagat det innan men det blev riktigt lyckat och gott. Till det hade vi bland annat mozarella, oliver och salta mandlar.

Med varsitt glas bubbel i handen satt vi och kollade på Let's Dance tills klockan var ungefär elva. Då åkte Vilma hem och jag somnade snabbt.

På lördagsmorgonen kom Alice och Bella förbi för att överlämna en påskpresent samt gå på promenad. Bella fick ett litet ben i påskpresent <3

Sen vid lunchtid så åkte jag och Gustav hem till hans pappa. Tycker alltid det är så mysigt att vara där, inte bara för att umgås med honom men för att det påminner mig så mycket om tiden när vi blev kära, då var vi där en del i och med att det var där Gustav bodde då. Efter maten så passade dom på att byta däck på bilen medan jag låg i soffan och latade mig. Älskar könsroller ibland :)

Dessa fina frallor lagade jag på söndagsmorgonen, hur kan det vara så jäkla gott med bröööööd??? Det är verkligen topp 5 godaste som finns tillsammans med smör och ost.

På söndagen fotade jag knappt någonting men vi var först bjudna på lunch hemma hos min pappa och sen middag hos min mamma. Vi hann verkligen träffa föräldrarna mycket i helgen haha. Hemma hos mamma blev det årets första grillade middag, så himla gott!

Det var lite kort om vad som hänt medan jag "varit borta" från bloggen. Vilken bra grej ändå, påsken. Älskar skiten. Våren är ju verkligen underbar med alla dessa röda dagar som bara kommer på rad. Snart är det sommar, glöm inte det :) <3

Gillar