Helgens planer!

Allmänt

Okej när jag ser den här bilden känner jag två saker. Nummer 1: jag är övertygad, klart jag ska göra håret ljusare igen!! Nummer 2: Gud så härligt det ska bli att träffa MIllies igen <3

Nu ska jag sluta tjata om håret för att säga hej och god morgon på er! Jag vaknade återigen runt sju och har sedan en timme tillbaka sprungit upp och ner i tvättstugan några gånger. Hann nämligen inte klart med all tvätt igår så idag är det den ljusa högens tur. Det är nästan orimligt hur tillfredställande jag tycker att det är med doften av nytvättat haha.. Tänkt flera gånger på att det kommer vara så "sorgligt" när man får en bebis och då borde börja använda parfymfria tvätt & sköljmedel. Kanske får tvätta dens kläder för sig.. Okej nu spårar jag ur i vanlig ordning. Idag är det fredag och jag tänkte dela med mig av helgens planer!

FREDAG: Tvätta nu på morgonen samt jobba lite är tanken. Juste, jag vloggar även hela dagen idag så ännu mer om denna dag får ni se sen på en youtubekanal nära dig.. Klockan 12 ska jag till Crossfit Södermalm tillsammans med en gammal högstadiekompis, så kul! Sen klockan fyra är det äntligen dags för den stora podd-come backen!! Mer om det på min insta story under dagen. Efter inspelningen som jag gör tillsammans med Mathilda ska vi hem till mig för att laga middag, efter middagen kommer även Elsa och Anna över till mig. Så mysigt! Vi får se om vi bara chillar hemma hos mig eller om det blir en utgång, you never know så att säga..

LÖRDAG: Halv tio på morgonen kommer pappa och hämtar mig (så allt för hårt kommer jag inte gå ut ikväll hehe) då jag lovat honom att hjälpa honom att rensa hans hus på skit. Åka till tippen, fixa i trädgården osv osv. På eftermiddagen ska jag förbi mamma en snabbis bara för att säga hej och umgås lite. På kvällen har jag än så länge inga planer. SÖNDAG: Dagens enda planer är på förmiddagen då jag ska på ett träningspass vid 11. Efter det lär väl jobba lite, städa och fixa hemma. Har äntligen tagit ner balkongmöblerna så tänkte att jag kanske ska piffa till balkongen lite.

Gumman är taggad det ska ni veta! Redo att uppröra pk-Sverige ;) NI ba men snälla du och Mathilda var verkligen jätte-pk exakt hela tiden. Alla fall 98% av tiden typ.

Gillar