HEMMA HOS MIG - THE BEDROOM

Allmänt, Inredning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Såhär ser det ut när man öppnar dörren till vårt sovrum! Innan jag och Gustav flyttade ihop hade jag sängen där byrån är nu, byrån där sängen är osv! Trivs faktiskt mycket bättre med den här möbleringen då rummet upplevs som betydligt rymligare nu när garderoben får plats bredvid byrån istället för bredvid sängen som jag hade innan :)

Ljusbeige kudde (på rea!!) - LÄNK // Beige kudde - LÄNK // Överkast - LÄNK

Är sååå nöjd över valet av överkastet. Tidigare hade vi ett hårdare men det här är betydligt mysigare, det funkar även utmärkts som filt. Något jag uppskattar också är att den är grå på ena sidan och beige på andra så man kan få lite variation :) På den första bilden ser man tydligt att den beiga sidan är uppåt. Såg att det var nedsatt 20% nu och ni hittar den som sagt HÄR.

Det här med sängbord är sååå svårt tycker jag. Just nu har vi dessa som jag egentligen gillar men i vårt rätt lilla/tighta sovrum så känns dom lite onödigt stora. Skulle helst vilja ha ett par som sitter på väggen så det upplevs som luftigare. Jag gillar i alla fall att dom är väldigt stilrena och enkla, ni hittar dom HÄR. Dom finns också i svart!

På dörren har vi massor med krokar för att kunna få till förvaringen på bästa sätt. Här brukar också våra morgonrockar hänga men dom tog jag bort när jag skulle fota då man knappt såg något annat än dom haha.. Dom är från Lagerhaus och Ikea tror jag.
Alltså omg ber om ursäkt för den extremt kladdiga spegeln hahaha.. Först var jag inne på att ha en spegel med svart eller vit ram men när Gustav föreslog den här så kändes det som det självklara valet. Den passar in så bra med väggfärgen tycker jag. Tanken är egentligen att den ska sitta på väggen men det har inte blivit av och så länge står den väldigt bra där den stor nu :) Ni hittar den på IKEA!
Här skådar ni sovrummets förvaring, alltihop är från Ikea. Hahaha för er som inte kommer ihåg det och nu undrar vad fan det är som försegår med byrån längst till höger: Jag köpte till en likadan (trodde jag) byrå till Gustavs inflytt och inser när den är färdigbyggd att Ikea har ändrat sina mått på den serien. Det är dock inget jag orkar bry mig om så det får helt enkelt se lite skevt ut.
Bredvid den vanliga garderoben finns en inbygd garderob, där har jag alla mina kläder som hänger på galge och Gustav har alla sina i den vanliga.
Vi hittade supersmidiga och bra tvättkorgar som fick plats där inne också! Vanligtvis står det två likadana där men när jag fotade så tvättade jag också samtidigt. Tycker det är så skönt att sortera ljust vs mörkt redan från början, sen är det guld att dom har hjul också! Från Ikea :)
Gardiner - LÄNK När vi valde gardiner så hade vi lite svårt att uppskatta om vi skulle välja vanlig bredd eller dubbel, man kan enkelt konstatera att dubbel längd (som vi valde) var helt rätt val. ÄLSKAR att gardinerna går enda från väggen fram till fönstret och ändå är veckade.
Smyckeskrin - LÄNK<
Lampa - LÄNK<
Ja hörni, det var nog allt om sovrummet! Ber om ursäkt för att det tagit sån tid men fram tills för två dagar sedan har vårt sovrumsfönster varit inplastat så det har knappt kommit in något ljus. Känner mig i alla fall väldigt nöjd med sovrummet, är så tacksam över att min kille kommit med så bra idéer och lösningar <3 Juste, om någon undrar kring taklampan så köpte jag den på Bauhaus för typ två år sedan men den kan mycket väl finnas kvar :) Här nedanför ser ni en bild på hur det såg ut innan:
Tycker det var fint det med men trivs betydligt bättre i de varmare färgerna samt med den nya möbleringen! Om ni har några frågor är det bara att lämna en kommentar! <3 Trevlig helg förresten :D <3

Gillar