Hemma igen!

Hej på er fina ni! Igår vid 23.55 gick vårt plan från Mallorca tillbaka till Stockholm, detta betyder att vi inte var hemma i lägenheten igen förens 05 imorse. Som tur var så lyckades vi sova någorlunda bra på flyget men det var riktigt tungt att gå upp idag även fast klockan var elva haha. Men gud vad skönt det var att komma hem alltså! Idag har jag inte gjort någonting, eller dagen har inte varit så lång i och med att jag vaknade 11 liksom. Jag packade upp allt, rensade i garderoberna, svarade på massor av mejl osv. Men sen tog jag cykeln hem till mamma och company för middag. Vi har inte träffats sen midsommar så det var riktigt mysigt. Mysigt var det också att solen sken och att vi kunde sitta ute i värmen!

Vi åt grillat vilket var magiskt, Oskar lyckades verkligen få laxen helt perfekt. Det var trevligt att prata ikapp vad som hänt sen sist. Nora har varit på kollo för första gången (helt själv dessutom!!) så hon hade massor att berätta om det. Men ännu mer pratade hon om vattenrushkanorna vid Legoland som dom nyligen kom hem ifrån. Efter middagen gjorde körde vi en lek som Nora anordnade. Det gick ut på att rita något och sen skulle andra laget gissa vad det var. Älskar att hon är så påhittig och aktiv och hela tiden vill hitta på saker, min fina syster <3 Vid halv nio ungefär cyklade jag tillbaka hem, så skönt att vi bara har 15-20 minuter ifrån varandra jag och la familia.

Hemma igen! Efter att varit borta så är jag som nykär i vår lägenhet. Trivs sååå bra här att det inte finns. Jag har ju alltid gillat lägenheten men på sista tiden har jag verkligen börjat känna riktigt hem-känsla och trygghet här. Känns liksom overkligt att det här är vårt och att ingen kan ta det ifrån oss (om vi inte slutar betala för oss dvs haha).

Sen satte jag mig i soffan för att kolla på Bagges hemlösa hundar. Är verkligen besatt av det programmet, tårarna bara rinner både av lycka och sorg. Sen satte jag mig och planerade veckan i form av mat, träning, blogginlägg och lite annat. Känns riktigt skönt att komma tillbaka till rutiner och vara hemma ett tag nu. Det är roligt att flänga runt men då sköter jag inte mitt jobb lika bra och när jag inte sköter mitt jobb så mår inte jag bra så det är riktigt skönt att vara hemma även om det är gött att vara på semester. <3

Gillar