HEMMA-TRÄNA MED MIG!

Träning

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS

VÄÄÄNNEEERR!! Alla ni som gillar att träna eller kanske känner att man vill testa på träning med guidning men på egen hand utan att vara bland massa andra människor: imorgon kväll smäller det! I och med dessa tider så känns det kanske inte helt optimalt att styra fysiska träningsevent även om jag skulle tycka att det var så kul. Så i och med omständigheterna så får vi helt enkelt köra online istället. Imorgon, 18.00 inne på @barebells instagram så kommer jag ha en livestream där jag visar, instruerar och peppar er genom ett träningspass för hela kroppen.

Jag kommer gå igenom allt ordentligt, visa, tipsa osv och Gustav och Vilma kommer få köra hela passet tillsammans med er i kameran. Känner att det blir lite virrigt och rörigt om jag ska peppa och instruera samtidigt som jag kör själva passet. Ni behöver inga redskap men det kan vara skönt att ha en matta eller liknande så man har lite mjukare underlag.

Tycker verkligen detta ska bli så roligt, har längtat så mycket efter att hålla pass och hade ju egentligen planerat in en liten "träningsevents-turné" den här våren vilket jag såklart är lite öedsen över.. Men sånt är livet och man får helt enkelt göra det bästa av situationen <3

Gillar