Hit vill jag i sommar!

Allmänt, Resor

Okej jag kan fan inte riktigt fatta att sommaren redan är i full gång. Det är liksom JULI på måndag, helt galet ju. Jag tror inte att jag har delat med mig så mycket av mina sommarplaner men det beror mestadels på att jag inte har så många som är spikade förutom min och Gustavs resa till Amsterdam. Det finns i alla fall några saker jag skulle vilja spika asap och jag tänkte berätta för er vad det är:

Bilder: hittade på Pinterest Någonting jag tyvärr tror kan bli lite svårt men som jag vill mer än allt är att åka till Gotland. Jag var ju där förra sommaren i två dygn samt en helg i Oktober men jag vill ha meeeer. Jag vill så gärna uppleva några sommardagar på Gotland igen. Får se om jag och Gustav kanske får till någon långhelg eller något, skulle vara dömmmeeeennnn.

Bilder: hittade på Pinterest Nästa resmål inom Sverige är Varberg. Jag har hört massor med bra om Varberg men det är väl inte själva resmålet i sig jag är mest taggad på utan det är slippa vara utan min kille i en vecka hehe.. Gustav ska jobba i Varberg vecka 29 och det skulle vara väldigt kul om jag kunde åka med. Eller åka med och åka med, skulle ju självklart få fixa eget boende osv och det är där skon klämmer så att säga. Inte det lättaste att hitta verkar det som :(

Gillar