HITTA NÅGON ATT RESA MED (IGEN)!

Allmänt, Resor

Någonting jag fått många kommentarer om under flera år är en önskan från er om att jag ska arrangera ett "hitta resekompis-inlägg". Jag vet verkligen inte varför jag inte gjort det tidigare för det är ju verkligen en genial idé. Jag tror Blondinbella gjorde något liknande för något år sedan, eller det kanske var nya vänner och inte resevänner? Aja oavsett. Såhär tänker jag, ni kommenterar lite info om vad ni skulle vilja resa, hur länge osv och så hoppas vi på att ni hittar någon som vill samma och kanske kontaktar er. Det är ju väldigt många som vill resa men som kanske har vänner som inte vill eller kan samma sak som man själv vill. Det behöver ju egentligen inte bara handla om långresor vilket kanske är vanligast, du kanske vill till Paris för en weekend med massor av shopping och bubbel men inte har någon att åka med? KÖR!

Lämna en kommentar och svara på följande (ungefär, detta kan ju vara bra att utgå ifrån): 1. Namn, ålder och stad. 2. En beskrivning av er själva. 3. Vart du skulle vilja åka 4. Hur länge du skulle vilja vara borta 5. Övrig info man kan komma på 6. Epostadress eller telefonnummer, superviktigt annars kan ni ju inte få tag på varandra.

Det kan alltså se ut såhär: 1. Anna, 20 år gammal från Stockholm. 2. Jag är en sprallig tjej som älskar att se nya platser. Det enda jag vill just nu är att se världen men har tyvärr inga vänner som vill samma sak. Jag jobbar just nu i en matbutik och väntar egentligen bara på att kunna åka från Sverige. På fritiden gillar jag att festa och träna, härlig kombo visst? 3. Jag skulle vilja åka vart som helst där det är varmt, asien, sydamerika eller karibien spelar ingen roll. Gärna nu i vinter! 4. Minst 3 månader, tänker mig en klassisk backpacking-resa :) 5. Ni får gärna kolla in min instagram om ni vill se hur jag ser ut @annasinsta. Sen har jag en budget på 50 000 kr! 6. Om någon är sugen på att göra denna resa med mig, mejla mig på: annasepost@mejlen.se

GO MEET NEW FRIENDS AND SEE THE WORLD!!!

Gillar