Hitta reskompis 3.0!

Allmänt, Resor

Något jag blivit ombedd av er att göra flera gånger nu på sista tiden är ett "hitta reskompis-inlägg". Jag tror jag gjorde det sist för kanske två år sedan och det var mycket uppskattat. Vill du resa och se världen men vet inte med vem? Kanske vill du inte resa med dina vänner eller så vill/kan dom inte resa med dig? Eller så har ni olika mål med resan? Hitta någon som vill samma sak som du här i mitt kommentarsfält :D

Ni får självklart skriva vad ni vill men här kommer några punkter som kan vara bra att ha med: 1. Namn, ålder & stad 2. En beskrivning av dig själv som person 3. Vart du skulle vilja åka & hur länge du vill vara borta 4. Övrig info man kan komma på. Kanske transportmedel, kost, budget. Vad som helst. 5. Facebook, Instagramkonto, twitterkonto, mejladress - någonting som gör dig möjlig att få tag på. OBS GLÖM EJ DETTA!!!!

Skriv bara skriv nu!! Det var så många som hörde av sig några månader efter att mitt förra inlägg publicerades med bilder från resan som dom styrt tack vare min blogg. Så jääääkla fett! Ni har inget att förlora. Varför inte chansa på att kanske få en ny kompis och ett stort äventyr?

GO MEET NEW FRIENDS AND SEE THE WORLD!!!

Gillar