Höst och vinterskor!

Allmänt, Tips
INNEHÅLLER ADLINKS
Mina svarta boots - LÄNK Ni är många som bett mig tipsa om höst och vinterskor och hörni, jag hör er! Det är verkligen lika svårt varje år haha.. Man vill vara lite snygg, samtidigt som man helst inte vill frysa om fossingarna. Inte den enklaste kombinationen att få till har jag märkt. Förutom mina nyinköpta boots ni ser här ovanför så har jag i alla fall letat fram åtta tips till r��tt bra priser, de flesta är faktiskt på rea!

1an - LÄNK // 2an - LÄNK // 3an - LÄNK

Nummer 1 är mina personliga favoriter, jag har ju ett par likadana! Dessa är inte på rea men jag tycker man får sjukt mycket sko för pengen, dom kostar ju tyyyp som ett par sneakers men man får betydligt varmare fötter än med sneakers. Jag köpte mina för två år sedan och under de två vintrarna jag använt dom har jag varit mig själv väldigt tacksam. Dom är rätt nätta också vilket jag gillar. Sen har vi nummer två som enligt mig är lite coolare. En kompis till mig har haft dessa två vintrar nu och är supernöjd! Dom känns ju lite sportiga vilket jag tycker är nice. Nummer 3 är en billigare variant av mina boots där uppe. Dessa kanske inte kan klassas som ett par vinterskor men med en socka och varm sula i kanske?
Timberlands i beige - LÄNK (nedsatta 50%) En väldigt populär höst och vintersko är Timberlands! Hittade dessa för halva priset om någon är sugen på att fynda.
Snörade boots - LÄNK (nedsatta 25%) Likadant med dessa som liknar dom populära Inuikki-bootsen. Det står att den är varmfodrad och behaglig i kylan, för det priset så är det ju sjuuukt värt!

1an (nedsatta 40%) - LÄNK // 2an (nedsatta 44%) - LÄNK // 3an - LÄNK

Av dessa tre är nog mina favoriter 1an, och 3an hehe. Kan inte välja mellan dom. Men i och med att jag har ett par som liknar 3an så väljer jag 1an om jag bara får tipsa lite extra om ett par. Tycker dom är superfina, finns även i brunt.

Gillar