HÖSTLISTA

1. Beskriv din höst i tre ord - Lugn - Träning - Nuet

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten? Det bästa med hösten är att jag ofta känner mig motiverad att vara produktiv. Jag är ofta rätt positiv på hösten efter en sommar där man kanske ofta inte fått så mycket gjort. Jag tycker om att promenera utomhus, dricka kaffe, tända ljus. Under sommaren kan jag nästan sakna det där kvällsmörkret som tända ljus passar så bra till. Det sämsta med hösten är definitivt regn & blåsten.

7. En höstig maträtt du kommer äta? Jag äääälskar soppa och det känns väl rätt höstigt? Så mycket soppa får det gärna bli :)

8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Jag tränade väldigt mycket! Nouw anordnade ett roligt utomhus bootcamp och jag fick testa på kickboxning på ett event där jag tog med mig Elsa. Det var riktigt köttigt och kul. På senaste tiden har jag verkligen blivit sugen på att träna lite fighting. Min kille har ju kört mycket thaiboxning och det verkar vara sååå kul. Vi hälsade på hans gamla ställe där han körde (innan han skadade ryggen) och det var sån härlig stämning alltså. Förutom det så var det väldigt kort tid kvar tills lanseringen av min första klädkollektion och shiiiit vad jag var nervös!!

9. Var hänger du helst under helgen? Nu har jag väl halvt redan beskrivit hur jag skulle vilja att en höstdag såg ut men en perfekt helg för mig ser ut som såhär: Den perfekta blandningen av pojkvän, kompisar och familjen. Jag tränar gärna en gång under fredag-söndag, träffar gärna kompisar eller familjen en sväng och sen ha kvalitetstid med Gustav. Någonting jag verkligen tycker om är ju olika typer av "utflykter". Det kan vara något så enkelt som att bara ta bussen till en liten promenadslinga. Mycket god mat.. Okej nu medan jag skriver inser jag alltså att frågan är VAR jag hänger, inte hur hahaha. Men gärna hemma och utomhus!

10. Vad har du för höstplaner? Inte så många faktiskt! Jag och Mathilda kommer gå ut men en ganska stor grej snart, vi kommer förbereda inför livepodden i Göteborg den 24 November. I oktober ska vi äntligen besöka Gotland igen för att fira Gustavs mamma som fyller år. Förutom det är det inga stora inplanerade saker förutom att jag verkligen ska fokusera på min kropps och min själs hälsa. Har börjat gå till en naprapat nu och det känns verkligen så mycket bättre i min rygg vilket känns så bra. Jag vill bara må bra, det är höstens planer <3

Gillar