Höstlista

Beskriv din höst i tre ord. Hmm, finns det svårare frågor än när man ska beskriva något med 3 ord haha? Men jag tror jag väljer: fokuserad, framgångsrik och sparsam.

Vad är det bästa/sämsta med hösten? Det sämsta skulle jag säga är att allas humör, inte bara mitt eget, sänks. Det är så tråkigt att se alla omkring sig bli lite tröttare, lite deppigare i och med mörkret. Det lägger sig som ett mörkt, deppigt täcke över hela Sverige.. Det bästa är modet och de fina färgerna som finns i alla fall under några veckor. Det är ju verkligen sjukt vackert när löven skiftar i rött, oranget, grönt och gult.

Hur höstmyser du? Jag höstmyser med tofflor, morgonrock och te haha! Älskar verkligen att mysa och gosa i soffan! :) Gärna tillsammans med någon av mina systrar, Mathilda eller Anton.

Hur ser din höstoutfit ut? Jag har ännu inte riktigt listat ut min stil. Tycker den är så trist verkligen.. Men förmodligen ett par svarta byxor, sneakers, en tröja och skinnjacka, kappa eller bomberjacka.

Vad har du på TO-DO listan just nu? Kämpa på med träningen nu och göra det till en vana, spara pengar och försöka hitta mig en lägenhet!

Bästa musiken för regniga dagar? Jag älskar att lyssna på musik som jag inte känner igen när jag jobbar eller tar det lugnt. Då blir det mer bakgrundsmusik och lite mer avslappnande. Så jag brukar bara sätta på någon random lista från Spotify, typ i stil med "Good morning", "Höstmys" osv!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? Panik! Har ingen serie jag följer just nu men jag kan ju rekommendera någon jag sett tidigare, och det är How To Get Away With Murder. Tycker den är så himla spännande och bra.

Vad är den höstigaste maträtten? I och med att jag verkligen inte gillar köttgrytor som jag förknippar med hösten så vet jag inte riktigt faktiskt.. Soppa kanske?

Var hänger du helst under helgen? På någon härlig restaurang, jag älskar ju att äta trevliga middagar och det är något jag gärna spenderar pengar på. Förutom det så myser jag gärna hemma med min familj och pojkvän när de väl är lediga.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Nej faktiskt inte.. Men det känns nästan skönt då jag verkligen vill lämna hösten öppen till att förhoppningsvis köpa en lägenhet och kunna lägga tid och pengar på det.

Hur förbereder du dig för vintern? Jag försöker inte fokusera så mycket på vintern. Nu är det höst och då kan man fokusera på höst. Men självklart börjar jag tänka på det ibland också men då tröstar jag mig med att se fram emot julen och vår resa till Karibien i Februari.

Hittade listan hon Millan :)

Gillar