Höstmys

Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Heeej på er kompisar. Hur klarar ni av hösten än så länge? Jag vet inte riktigt hur det är nedanför Stockholm men i Stockholm och uppåt är det ju rätt kyligt nu. Jag är faktiskt inne i riktigt höst-mode nu. Använder mina tofflor inomhus, har tända ljus och myser lite extra länge i min morgonrock de dagar jag jobbar hemifrån. Jag försöker ju verkligen att stay positive i hösttider och ser det som en perfekt årstid att ägna till just inne-mys. Allt som innefattar mjuka, sköna kläder, hudvård, hårvård, ljus, mysiga filtar osv är ju ändå rätt härligt. Här nedanför hittar ni lite saker som jag tycker passar perfekt i höstmörkret.
1. Ljus - LÄNK 2. BH - LÄNK 3. Sweatpants - LÄNK 4. Pläd - LÄNK 5. Tvål - LÄNK 6. Peeling - LÄNK Om ni inte har testat Maria Nilas doftljus ännu så har ni verkligen missat något, ÄLSKAR dom. Sen är jag på jakt efter några mjukisbyxor. Jag har bara ett par tighta som jag gillar men skulle vara skönt med några likt dom i collaget som är lite slappare..
1. Sweater - LÄNK 2. Scrunchie - LÄNK 3. FOREO - LÄNK 4. Kopp - LÄNK 5. Body Lotion - LÄNK 6. BH - LÄNK Jag har blivit lite scrunchiegalen hehe. Nej men jag tycker det är så otroligt skönt att bara sätta upp håret i en knut. Det är ett bra sätt för mig att undvika värmeverktyg till håret så nu har jag köpt mig några i lite olika färger.

Gillar