I'M BACK!

Allmänt
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Skjorta - LÄNK // Jeans - LÄNK // Väskband - LÄNK // Skor - LÄNK

Heeej på er underbara ni! Jag har verkligen längtat efter den här dagen, första måndagen för hösten och jobbsäsongen. Hela sommaren har jag haft lite viloläge gällande uppdateringen men nu ni, nu lovar jag att jag är tillbaka ordentligt. Har känt mig så jäkla kreativ och produktiv senaste veckan och verkligen längtat efter att komma tillbaka i mina rutiner gällande jobb, mat, sömn och träning. Jag älskar att resa och vara iväg men jag älskar att komma hem nästan ännu mer haha.. Det påminner mig om hur oerhört tacksam jag är och ska vara över att jag har ett hem som är min trygga punkt, där jag verkligen trivs.

I helgen har jag faktiskt inte fotat någonting. Vi kom hem från Amsterdam i fredags kväll och hela vår lördag gick åt till att städa, packa upp, rensa tvätt osv. På kvällen var vi och såg en biofilm som var rätt konstig, minst sagt... Igår, söndags så hjälpte jag och Gustav min pappa att flytta från sitt hus. Han sålde ju sitt hus i våras och nu var det dags att åka över med de sista stora sakerna till hans särbo, numera sambo Marie. Kändes lite sorgligt att plocka ihop saker från mitt gamla hem men samtidigt är jag så glad över att pappa och Marie ska flytta ihop. Det gjorde vi fram till fem på kvällen och efter det tvättade vi, lagade mat osv. Inte så roligt fotomaterial helt enkelt. Bilderna i detta inlägg är från vår näst sista dag i Amsterdam.
Jag tänker att jag struntar i att uppdatera er om våra dagar i Amsterdam och sparar alla tips osv till min resguide jag börjat förbereda till er. Min plan och förhoppning är att jag ska vara klar med den på onsdag. Vill verkligen bli klar innan helgen då flera av er hört av er och sagt att ni ska dit nästa helg. Just nu i skrivande stund sitter jag vid mitt skrivbord, lyssnar på Molly Sandéns senaste album och planerar veckans inlägg. Vad jag mer ska göra i veckan tänkte jag att jag kan gå igenom lite snabbt, jag själv älskar att läsa "veckans planer"

MÅNDAG: Fixa brynen, tillägg SJÄLV haha. Nej men Felicia som gör mina bryn har blivit sjuk, stackarn. Jag känner dock att det börjar bli lite krisläge så måste någon gång under dagen avsätta lite tid för att fixa till dom. I eftermiddag ska jag träffa min nya redovisningskonsult och så ska vi registrera mitt AB! Yeey. Har ännu inga spikade planer på att träna men skulle gärna vilja få till det om jag hinner, har inte tränat ordentligt på väldigt länge nu. Kliar i kroppen..

TISDAG: Jobb hemifrån på dagen. Ett av dagens måsten är att fortsätta gå igenom alla ansökningar jag fått gällande jobbet jag annonserade om för några dagar sedan. Det är verkligen såå många som sökt vilket känns så roligt. Måste dock erkänna att det verkligen är SVÅRT att läsa igenom så många mejl och försöka bilda mig en ordentlig uppfattning. På kvällen ska jag och Gustav gå på ett marklyftspass som har en sex veckors-plan. Sist vi var där så satte jag nytt personbästa på 115 kg och nu börjar då ett program på sex veckor för att kunna pusha det ännu högre. Ser verkligen fram emot det!

ONSDAG: Jobb hemifrån hela dagen + lunchträning. På kvällen ska jag och Linnea gå på Jireel som spelar på Grönan, ska bli väldigt roligt.

TORSDAG: Inga specifika planer mer än att jag ska försöka sätta mig med min Amsterdam-vlogg och klippa den vilket lär ta ungefär halva dagen kanske. Sen bara jobba vanligt med datorn och på kvällen ska jag köra Box N Burn med Isabelle vilket jag ser fram emot. Det är egentligen ett av mina favoritpass men har inte kört det på allt för länge nu.

FREDAG: Jobb på dagen och på kvällen är det avskedsmiddag för Naomi som ska flytta från Stockholm för att plugga. Är så glad för hennes skull och STOLT. Hon har så länge pratat om den här utbildningen och nu är det äntligen dags, kommer förhoppningsvis passa henne som handen i handsken.

 

PS: Om ni har önskemål på inlägg så får ni mer än gärna lämna en kommentar så fixar jag det, kraaam!

Gillar