Inköp till lägenheten

Inredning, New in

Vi är igång ;) Haha jag har velat börja köpa saker sen halvtimmen efter vi skrev på (eller timmen innan om jag ska vara ärlig) men har försökt hålla mig då jag och Anton först och främst måste börja lista ut vad det är vi vill ha osv. Vi kommer ha en stor beställning från Ikea som kommer budas direkt till lägenheten efter vi målat klart osv så det är inget jag kommer köpa nu. I ikeabeställningen kommer garderob, byrå, säng osv. Matbord och stolar ska vi inte ha från Ikea men det känns lite onödigt att köpa nu i och med att det lär ta rätt mycket plats här hemma hos pappa.. Som tur är så har vi ett tv-rum som ingen använder som jag använder som flyttförråd haha. Snart är det ju dags att börja handla ordentligt.. Vi har fått framflyttat inflyttningsdatum så nu är det bara drygt en månad kvar.. PANIK! Kan i alla fall visa och berätta lite om det vi hunnit köpa än så länge:

Där toarullen hänger idag ska vi förhoppningsvis sätta in ett skåp så därmed ska toarullen hänga någon annanstans, hittade den här hängaren inne på Clas Ohlsson, tyckte den var supersnygg! Det är en sån man klistrar på. Det andra guldiga på bilden är ringar som håller uppe duschdraperiet, de hittade jag på H&M Home.
I badrummet är det ingen golvvärme, inte direkt något som jag förväntade mig men jag hatar att gå på kalla golv, speciellt i badrum där det är klinkers så vi köpte en fin badrumsmatta från H&M Home!

Vi har letat runt lite efter en fin taklampa till sovrummet utan framgång.. Att hitta lampor måste ju vara något av det svåraste!? Känns typ omöjligt.. Det enda vi visste var att vi inte ville ha en industriell lampa i sovrumstaket utan någon som ger ett lite mer "mysigt" intryck. Hittade den här (den är alltså inpackad i en kartong) på Bauhaus för 799 kr, tror den kommer passa perfekt!

Och till de guldiga ringarna, ett duschdraperi som är ljusgrått. De flesta har ju vitt duschdraperi men vi tänkte att det kan vara roligt med grått. På tal om grått, som ni redan märkt i detta inlägg kommer det bli väldigt mycket grått haha.. Vi måste verkligen köpa mattor, gardiner och kuddar som INTE är gråa.. Sen köpte vi även ett till påslakanset i ljusgrått linne. Jag har nämligen ett sånt set sedan innan. Så nu kan vi ha varsitt som matchar. Även dessa är från H&M Home!

Alltså satt och log hela tiden när jag skrev inlägget. Känns så overkligt att börja köpa saker till sin egna lägenhet. Det känns verkligen så bra och jag vill bara att dagarna ska gå liiite fortare så vi får flytta in snart. Nu har vi ju dock som sagt fått tidigare tillträdesdatum så det känns ju i alla fall superskönt. Kram!

Gillar