JAG ÄR TILLBAKA <3

Allmänt

Hej på er underbara ni! Jag tror inte att ni kan förstå hur mycket jag faktiskt har saknat att blogga. Om jag ska vara ärlig så kunde jag inte förstå det själv heller. När man gjort någonting så extremt länge (11 år av mina snart 24 på jorden) så kan man ibland behöva en paus, en nystart. Precis som med podden behövde jag lite distans från bloggandet för att faktiskt börja sakna det, uppskatta det. Under den här månaden eller vad det nu kan vara som jag knappt skrivit någonting på sociala medier så känner jag verkligen att jag har saknat det. Förutom att jag saknat det så känner jag också att jag klarlagt lite för mig själv vad det är jag vill med bloggen.

Under det senaste halvåret har jag känt att bloggen tar så mycket tid från mig, och det grundar sig egentligen i mina egna krav på mig själv som bara pushats och pushats framåt. Jag vill inte att bloggen ska vara som ett välarbetat magazin, jag vill att bloggen ska vara mer som en dagbok, ett forum. Och om det innebär att jag vissa dagar bara tipsar om en låt jag lyssnat mycket på under den senaste tiden eller liknande så är det så det får vara.

Bloggen 2020 ska bli som bloggen 2010 tänker jag. Hur fan tänker jag då undrar ni säkert nu haha.. Nej men ärligt talat så var ju bloggarna roligare att läsa förut, i alla fall enligt mig. När det var mer vardagligt, personligt och in the moment. Det är ju egentligen mer jag att blogga så som man gjorde förr. Jag vill komma tillbaka till den mer "mysiga" känslan.

Jag hoppas att ni tycker att detta låter som en rolig och bra plan. För nu är jag faktiskt väldigt taggad på att blogga. Det som känns extra skönt i denna nystart är att jag inte går in med inställningen att "nu ska vi ta det till nästa nivå" utan snarare lite tvärt om. Mer dagliga uppdateringar om allt och ingenting, mer dialog mellan mig och er istället för att jag ska gå omkring med ångest över att jag borde skapa bättre, coolare content.

I och med denna nystart så ligger även bloggen på en ny portal som ni säkert märker. Jag är verkligen superöppen över att höra vad ni tycker om design och utseende så har ni några önskemål eller synpunkter, då vill jag gärna höra dom. Headern jag har nu är tillfällig och ska bytas ut så snart jag har fixat en ny bild.

Nu kör vi <3

Gillar