Jag lever!

Allmänt, Träning
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Tröja - LÄNK // Ögonskuggepalett - LÄNK // Mascara - LÄNK // Läppglans - LÄNK

Två bilder som absolut inte är tagna idag kan jag lova er.. :) Men var bara tvungen att visa er för alltså kolla mina FRANSAR!! Har faktiskt köpt den mascaran som jag alltid hade förut när jag gick i åttan-trean på gymnasiet. Hur bra blev dom inte? Är fan i chock. Sen körde jag även ögonskugga med en gammal favorit och invigde mitt nya läppglans. Bianca hade ett sånt i väskan när jag var med henne sist och kände bara att nej nu måste jag också testa det där från Clarins. I alla fall, nog pratat om mitt utseende; i am baaack on track. Som ni vet för hundrade gången så har jag inte mått så bra på sistone. Jag har framförallt haft svårt att fästa blicken på datorn utan att börja må illa, bli trött och snurrig så därför har jag inte uppdaterat nu på ett par dagar. Nu har jag dock fått upp hoppet igen för i samma stund som jag skrev första raderna i detta inlägg så ringde vårdcentralen mig och sa att dom hade fått tillbaka mina blodprover. Som tur var så var det inget mer allvarligt än järnbrist och B12-brist så förhoppningsvis går mina besvär över inom någon vecka efter intag av järn och B12.
Imorse befann jag mig vid Odenplans tunnelbana redan 05.50 för att sen 10 minuter senare anlända till Wörkout The Center där vi har mitt och Pischas bootcamp. Idag var det Pischa som höll i passet och det var boxning som stod på schemat. Jag var med lite och höll mittsar vilket var jobbigt nog med min träningsvärk. Jag och Gustav körde ett relativt lugnt boxningspass i tisdags efter förra bootcampet. Relativt lugnt var det just för att jag inte blev supertrött, varken i andningen eller musklerna. Men alltså oh, my, god vilken träningsvärk jag har. Jag kan inte andas utan att känna varenda magmuskel haha, snacka om att jag måste ha spänt kroppen ordentligt i varje slag jag gjorde.

Efter passet chillade jag lite, drack en "Grön jävel" som man kan beställa i deras juicebar/café och sen promenerade jag längs Sveavägen bort till en butik som sålde kampsportstillbehör. Jag vill nämligen ha ett par egna boxningshandskar då jag ändå kör boxning ungefär en gång i veckan. Om man ska vara helt korrekt så har jag ett par boxningshandskar men dom är lite för tunna så nu har jag köpt ett par lite mer ordentliga man ändå kan sparras med samt köra mot säck och mitts. Nu sitter jag hemma i soffan och funderar på vad jag ska laga för lunch och kommer fram till slutsatsen att jag är riktigt otaggad på att laga något så det lär bli något enkelt av vad som finns här hemma bara. Förhoppningsvis finns det någon matlåda som ligger och väntar på mig i kylen hehe.. Kram på er och hoppas ni har en fin torsdag!

Gillar