Julig jul vs stilren jul

Allmänt, Inredning

1. Grön kudde // 2. Röd kudde // 3. Rund ljusstake // 4. Vit julstjärna // 5. JUL-lampa // 6. Krans // 7. Julgranskulor // 8. Ljus med datum

Okej hörni, tycker inte ni att jag har hållit mig riktigt länge nu utan att nämna julen? Eller det kanske jag inte har men det känns som det i alla fall. Nu börjar vi närma oss en månad innan julafton men vi har ju inte alls långt ifrån första advent och då börjar i alla fall jag adventspynta lite med adventsstake osv. Förra året uppskattade ju ni när jag skrev om julen så jag hoppas att intresset inte har dött hehe, för det har inte mitt. Jag kan dock erkänna att jag ännu inte har några julkänslor i kroppen men jag tror dom kommer i och med första advent förhoppningsvis.

På tal om jul och inredning så funderar jag lite på hur vi ska ha det hemma i år. Förra året hade vi blandat stilarna "julig jul" och "stilren jul", kolla här nedanför så förstår ni vad jag menar.

Hur mysigt??? Alltså dessa bilden ovanför gör mig ju helt varm och lycklig i kroppen. Detta är då vad jag kallar julig jul, kanske mest beroende på att det är mycket rött.

Och här är exempel på mer stilren jul. Jäkligt snyggt men enligt mig inte så speciellt mysigt..

I år lär det nog åter igen bli någon form av blandning men jag tror vi skippar den röda pläden och de illröda kuddarna. Det orkar jag inte, inte redan vid första advent i alla fall. Kanske en vecka innan jul eller något. Jag känner dock att jag vill ge mig ut på en liten shoppingrunda för att hitta mer belysning och pynt, skulle det vara kul om jag vloggade då? <3

Gillar