Julklappstips - personliga julklappar!

Allmänt, Tips
Förra året gjorde jag ett samarbete med HP om deras smarta och mobila skrivare, ett samarbete jag själv älskade och många blev väldigt inspirerade av. Därför känns det så jäkla kul att dom ville köra i år igen för detta är verkligen en produkt jag genuint älskar och rekommenderar till er alla. De allra bästa julklapparna är ju självklart dom som på ett eller annat sätt är personliga. Och vad är mer personligt än att ge någon en bok med foton, alltså gemensamma minnen eller en HP Sprocket Plus att själv kunna spara dessa minnen med?
Låt min introducera HP Sprocket Plus - en trådlös skrivare du enkelt kopplar ihop med din telefon via bluetooth och HP's app. Ja - det är precis lika enkelt som det låter :) Du kan alltså skriva ut alla dina bilder direkt från telefonen genom denna.
Jag har bland annat skrivit ut några av mina favoritbilder från min och Mathildas USA-resa. Det är verkligen en sån period i livet jag vill minnas och titta tillbaka på. Hur mysigt är det inte då att ha det i en fysisk foto-bok? Som jag dessutom suttit och klippt och klistrat i själv?? I love it.
Jag och Gustav <3
Antingen kan du hänga upp bilderna i klämmor, ha dom i plånboken eller något annat fiffigt. Något som är riktigt fiffigt är också att du kan välja att klistra fast bilderna någonstans om du vill. På så sätt slipper du använda tejp eller lim om du vill fästa bilderna någonstans.
Jag och Gustav har ju en bok för just detta ändamålet som vi fyller på någon gång i månaden med lite random snapshots. SÅ mysigt ju <3 Något som kan vara kul till julen är ju att skriva ut en bild på sig själv och den man ska ge paketet till. Typ om jag har ett paket till Gustav skulle jag kunna sätta fast bilden från Drottningholm slott på det.
Kvalitén på bilderna är verkligen jättebra och skarp!
Om du är sugen på att ge dig själv eller någon annan en HP Sprocket Plus så kan du nu göra det med koden "HPXMAS" som ger dig 250 kr rabatt! Notera att koden enbart är tillgänglig i begränsad upplaga så det är lite först till kvarn! Koden gäller enbart online på Elgiganten.se och ni hittar produkten HÄR

Gillar