Julklappstips del 2: Skönhet

Allmänt, Tips, Wanted

Del 2 av mina julklappstips är här! Om ni missade del 1 (Inredning) så kan ni läsa det inlägget HÄR. Som sagt så kommer jag nu fram till och med straxt innan julafton dela med mig av julklappstips i lite olika kategorier. Förra veckan var det inredning och den här veckan är temat skönhet. Förra veckan gjorde jag två olika priskategorier, men den här veckan har jag gjort tre istället! En runt 100 kr, en runt 200-500 och en över 500 kr! :)

Här hittar ni något till er kompis som älskar skönhet, främst smink. Många av dessa produkter har jag eller har haft och kan där med gå i god för de allra mesta här nedanför. Happy shopping! Kom ihåg att lämna en kommentar om ni har önskemål på teman ni vill att jag ska göra julklappstips om. Typ "budget, träning, resor" osv! :)

ADLINKS

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an Tycker att det kändes viktigt att göra ett collage med saker under 100 kr för wow vad mycket fint det finns för en rimlig summa pengar. Jag till exempel skulle bli sååå glad om jag fick ett par fina lösögonfransar eller en concealer. Det där nagellacket skulle jag inte tacka nej till heller.. Har man många att köpa julklappar till eller om man helt enkelt inte har världens största budget är det bara att köra på den här kategorin! :)

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an Här hittar ni många av mina personliga favoriter, jag har nummer 1, 4, 5, 7 och 8!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Här hittar ni massor med godsaker om ni vill skämma bort någon eller er själva lite extra. Mina favoriter här ifrån är nog nummer 2 och 8! Hur nice med en "bärbar" sminkspegel med lampor!?!? Eller med ett helt kit med grymma sminkborstar?

Gillar