Julklappstips del 3: Till den som redan har allt

Allmänt, Tips

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Nu är vi inne i vecka tre av min lilla miniserie här på bloggen med julklappstips. Hitills har alltid tipsen kommit upp på måndagar men får se om jag kanske gör två i veckan sen i slutet så ni hinner tänka och köpa era julklappar innna julafton kommer liksom. Del 1 (inredning) hittar ni HÄR och del 2 (skönhet) hittar ni HÄR.

Den här veckans tema har jag döpt till "till den som redan har allt". Här kommer tips på julklappar man kan ge till dom som är svåra att köpa julklappar till för att dom kanske redan köper allt dom vill ha. Här nedanför hittar ni saker jag tycker att man kan ge till i princip vem som helst. Kan även avslöja att jag kommer göra julklappstips med följande teman: budget, pojkvännen/brorsan och upplevelser. Många av er har nämligen efterfrågat det! Nästa julklappsinlägg är med tema upplevelser, så det kan ju passa den som "har allt" också! :)

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Vem skulle inte bli glad över underkläder? Ytterligare en halsduk, ett snyggt mobilskal, en korthållare, rengöring till sina sminkborstar eller ett par handskar? Detta kan ju inte bli fel! :)

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Här är lite dyrare och uppskattade saker. En snygg nyckelring eller en bag tag. Kanske onödigt i mångas ögon men om man som sagt redan har "allt" kan ju detta vara ett utmärkt alternativ. Ett par mysiga tofflor eller inomhusskor skulle jag älska att få. Nu har jag redan tofflor men ändå haha!

Gillar