Julklappstips del 4: Upplevelser

Allmänt, Tips

Mina tidigare inlägg med tips på julklappar: Del 1 (inredning) hittar ni HÄR , del 2 (skönhet) hittar ni HÄR, del 3 (till den som har allt) hittar ni HÄR

Nu är det två och en halv vecka kvar till julafton!!! Jag vet inte vad ni känner men jag börjar verkligen få julkänsla ut i fingertopparna hahah. Man har ju fått sin julklappslön nu, vissa av er får väl betalt den 15e också? Vilket som så är det julklappshandlingsdags (snyggt ord.) Den här gången har jag valt att tipsa om upplevelser man kan ge bort. Det är något av det roligaste jag vet, då får man ett roligt minne på köpet liksom.

1. En grym förmiddag. Bjud din vän (nu säger jag vän för orkar inte skriva mamma eller pappa eller syster eller bla bla bla) på en härlig förmiddag. Boka bord på ett hotell som serverar fantastisk brunch. Det räcker gott och väl, men om man vill göra ännu mer kan man bjuda på en manikyr/massage eller kanske ett biobesök. Hur mysigt!?

2. Skydiving. Vet man att sin kompis drömmer om att hoppa fallskärm och man också gör det? Ja men kör!! Skulle verkligen vilja testa på något sånt där. Det behöver ju inte vara just fallskärmshoppning, det kan vara vilken upplevelse som helst som ger lite adrenalinkickar..

3. En konsert. Vet du någon grym artist som ska besöka Sverige snart? Se till att boka biljetter till dig och din vän, ni kommer få en sjukt rolig kväll tillsammans. Eller boka biljetter till någon av sommarens alla festivaler?

4. En resa. Det här går att göra rätt mycket billigare än vad man tror. Det går ju att hitta flygbiljetter till London som är billigare än att åka tåg Sthlm-Gbg. Sen gäller det bara att hålla utkik på diverse hemsidor för hotell. Eller ge bort flygbiljetterna/tågbiljetterna så får kompisen vara med och betala hotell. En annan idé kan vara att köra en weekend i sin egna stad med hotell och hela köret, haha hur kul??

5. Restaurangbesök. Bjud din kompis på en fin restaurang du tror hen skulle gilla. Där kan man ju som med brunchen lägga till aktiviteter efteråt om man känner för det.

6. SPA! Att gå på spa är tyvärr rätt dyrt men wow så underbart det är att få i present. Jag fick det i 18års present och det var verkligen så nice. Det går ju att boka till behandlingar på de flesta ställen och känner man att det blir för dyrt kan man ju bjuda på själva biljetterna "in på spaat" och sen om kompisen vill ha behandlingar får hen stå för det! :)

Gillar