Julledigheten

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Alltså har fått så mycket komplimanger för mitt hår på sistone vilket är sååå kul. Har uppgraderat min värmeborste med en ny som jag fick i ett bud här om dagen. Min nya hittar ni HÄR! Tröjan är gammal från other stories.Såhär såg jag i alla fall ut i onsdags innan jag skulle röra mig in mot stan för att fixa ögonbrynen och göra lite julklappsärenden. Som ni märker ni så har inte bloggen uppdaterats lika frekvent, det beror på att jag (och min kille) gått på julledighet. När Gustav är helt ledig så prioriterar jag ju självklart att också försöka vara lite mer ledig en vanligt :)

När jag stod inne i badrummet passade jag på att fota den här bilden. Mina personliga favoriter just nu på sköljmedel och linnevatten. Noora Gold Orchid är verkligen dröööööömmen alltså.

Rörde mig in mot stan och åkte förbi ett snötäckt Stockholm, så härligt! Först kikade jag runt i lite butiker, bland annat efter en fjärrutlösare till min kamera så jag kan ta bilder trots att jag är själv. Man ba perfekt att det tog typ tio år innan jag tog tag i det... :) Sen gick jag in på Sephora för att fixa brynen hos Felicia och hittade påvägen den här maaaagiska ögonskuggepaletten. Alltså omfg. Ni hittar en HÄR.

Sen åkte jag hem och bakade bröd! Tror det är första gången jag bakar eget bröd helt från grunden. Det blev julvört med russin och HERREGUD vad gott det blev. Jag körde på ett recept från Ica. Efter brödbakandet mötte jag upp Gustav som precis slutat jobbet och så gick vi och körde barre på Sthlm Barre. Älskar dom passen!

Kväll & morgon med julvört, vegetarisk julskinka, senap och julköttbullarna jag tipsade om här om dagen. Jag la upp lite stories här om dagen där jag pratade om det här med julskinka och konsumtionen av kött kring jul. Fick en ENORM och enormt positiv respons, fasen vad glad jag blev för det. Tack för att ni är så grymma. Skinkan heter i alla fall julskivor och är från Pärssons!

Det blev torsdag..

Kikade runt lite i affärer igen.. Krukan hittar ni HÄR och vasen HÄR
På torsdagen var äntligen Gustav ledig! Vi hade tänkt att åka till Hellasgården för att isbada men tyvärr hade dom stängt pga jul-tider. Så det fick bli en promenad istället och lite julklappsinhandling. Mycket mer än så gjorde vi faktiskt inte på torsdagen, eller jo juste!

Vi körde vårt favoritpass på Bikram Östermalm - Yin yoga :) Så underbart!
Och idag, fredag stod inte heller så mycket på schemat. Snacka om att det är undebart att vara lediga tillsammans hemma i Stockholm och bara ta det lugnt. Eller lugnt och lugnt haha, dagens träningspass var långt ifrån lugnt. Jag och Gustav körde ett pass på Barrys Bootcamp som var riktigt köttig och kul. Efter det mötte jag upp Nora som ville ha lite hjälp med att köpa julklappar. Nu ligger jag helt utslagen i soffan efter en tacoomgång. Hoppas ni haft en fin fredag mina vänner <3

Gillar