JUST ORDERED

Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bikinitopp - LÄNK // Bikinitrosor - LÄNK

HM släppte så fina bikinis för några dagar sedan i lila, gult, rosa och grönt. Jag föll lite extra för den lila och beställde hem detta set. Trivs verkligen bäst i just den här modellen på överdel och underdel så håller tummarna för att den kommer kännas bra i verkligheten också. Något som är SÅ bra med denna bikini är att den finns i flera storlekar, upp till 50!

Klackskor - LÄNK

Jag har nog nämnt det några gånger här i bloggen, att jag typ inte har några skor att sätta på mig när jag vill vara lite uppklädd och känna mig fin. Jag är ju en sneaker-tjej 99 fall av 100 men ibland kan det som sagt sitta fint med ett par klackar. Såg dessa för 199 kr och kände att det blir perfekt! Tycker dom är riktigt snygga på bild så hoppas dom sitter bra.

Sport bh - LÄNK

Den här tyckte jag var sååååå fin. Gillar att den ser ut att vara i lite längre modell och att den ser ut att vara väldigt mjukt. Sen tycker jag det är riktigt fräscht med vita träningskläder. Denna topp kanske egentligen är mer avsedd för yoga är träning men jag behöver ändå inte så mycket support. Vi får se helt enkelt!

Gillar