Kampanjplåtning för..

I fredags hade ju jag som ni redan vet kampanjplåtning för min nästa kollektion tillsammans med NA-KD! Det är verkligen så roligt att det gått så bra för kollektionerna hittills och jag tror verkligen att ni kommer gilla den här också. Färgerna och blomprintet är verkligen magiska! Jag fick ju önska plats och jag önskade Stockholm då jag gärna reser så lite som möjligt inför Maj och Juni månad (blir lätt stressad av det). Vi fotade vid Såstaholm Hotell ute i Täby vilket var superfint! Tyvärr var det väääldigt kallt men bilderna blev super!

Som rekvisita hade vi en suuupercool gammal bil, hur fin? Här ser ni en cooling bära blus från nästa kollektion! :)
Örhängen och klänning från nästa kollektion! :)
Jeansjackan är likadan som kjolen på översta bilden, så jäkla snyggt set tillsammans! Den vita klänningen är verkligen min favorit från detta släpp, perfeeeekta sommarklänningen. Och hallå, ännu mer perfekt till er studenter!!
Den här one shoulder-blusen är så nice! Kommer i flera färger, här i oranget!
Släpper de mest bekväma klackarna ever i denim, hur jäkla snygga? Klänningen är också en favorit, tycker det är så fin med mellanlängd på klänningar, funkar till så mycket olika tillställningar då!
En till väldigt fin vit klänning som även kommer i blått. Hur fint blev det inte att fota med bilen? Är så nöjd! Den var enkel att köra men jäääkligt jobbig att ratta med haha, fick veva tre varv med ratten som i en modern bil hade varit ett halvt varv men annars gick det bra. Efter plåtningen var jag verkligen HELT slut. Jag mådde nästan illa för att jag var så frusen och trött men jag var väldigt nöjd och glad över resultatet. Det är så roligt att få jobba med så extremt proffsiga personer när det kommer till foto, film, styling osv. Hoppas ni ser fram emot nästa släpp, det gör jag!!  

Gillar