Klickat hem!

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Klackskor - LÄNK // Klänning - LÄNK
Jag kunde verkligen inte hejda mig. Det känns som att det var rätt länge sedan jag nätshoppade och med Baliresan framför mig har det verkligen kliat i fingrarna efter lite nytt till sommargarderoben. Förra sommaren skänkte jag seriöst bort 70% av allt jag ägde (i klädväg) just för att jag hade så mycket jag inte behövde. Det fick mig verkligen att inse att jag måste vara mer kritisk mot mig själv när jag shoppar, bara köpa sånt jag verkligen tror att jag kommer få användning för fler, flera gånger. Så detta är självklart inte inköp till Bali, men inför :) Ni förstår. Klackskorna föll jag verkligen för, tyckte dom gjorde sig jääääkligt fina till ljusblå jeans som på bilden. Sen tror jag dom kommer passa som handen i handsken till den vita klänningen till höger.

Grön kjol - LÄNK // Svart kjol - LÄNK
Någonting jag verkligen kommit till insikt med är också att jag älskar att bära kjol i sommarväder och att det sällan blir shorts (om dom inte är väldigt luftiga och sköna). Det är ingen idé alls för mig att klicka hem shorts från nätet - jag måste testa dom då jag är lite kinkig när det kommer till att dom måste vara riktigt bekväma. Dessa två är väldigt lika varandra i stilen men från två olika märken. Man kan ha båda med eller utan knyt-bandet!

Byxdress - LÄNK
Jag känner att detta kan bli antingen en hiss eller stor diss när jag väl testar den haha. Tycker den är sååå fin på modellen och hoppas att jag känner mig lika fin. Vi får se och hålla tummarna helt enkelt haha :) Tänker också att denna går perfekt ihop med de nya klackskorna eller ett par vita sneakers. Nu längtar man verkligen till lite varmare temperaturer haha.. Här i Stockholm har det varit minus 10 idag. My god

Skulle ni vilja att jag visade upp grejerna sen när jag fått hem dom? Med bilder på bloggen eller i video på typ insta story? :)

Gillar