Koppla av

Allmänt, Resor

Hotellfrukost. Det är verkligen en så lyxig känsla att bara gå ner från hotellrummet och äta vad som bjuds på. På hotellet vi bor på finns det en hel del att välja på (man beställer rätt för rätt) och vi har fastnat för den grekiska yoghurten och vegetarisk egg benedict!
Sen finns det även massor med färsk frukost, juice osv. Färskpressad apelsinjuice är verkligen lyx på semestern för mig.

Vi har hängt mycket vid poolen här. På ett sätt känns det lite tråkigt att inte utforska området mer men resorten är så nice plus att jag och Gustav har ett mål med den här semestern och det är: KOPPLA AV. Jag vill verkligen bara avsluta sommaren på bästa sätt nu och komma hem helt utvilad och frisk till ett höststockholm. Fick en fråga om temperaturen här nu i September och den ligger på cirka 27 grader för oss!
Vi har verkligen fastnat för dom här soccosäckarna som står längs poolerna. Något man borde övertala mamma och pappa med altan att köpa hem, helt klart!

Min bikini är från Forever 21 om någon undrar. Köpte den när jag och Mathilda var på Hawaii tror jag, älskar den verkligen! Lite ledsen över att jag inte köpte den i flera färger för jag känner mig så bekväm i den :)

Gillar