Kvällsupdate

Allmänt, Min dag/helg i bilder
Hejsan på er mina kära vänner! Just nu sitter jag och kollar på medan mitt favoritpass äger rum då jag fortfarande har lite ont i halsen. Alltså blir liksom provocerad, varför har jag fått ont i halsen nu med typ fyra veckors mellanrum i flera månader?? Känner mest I do not deserve this.. Jag och Gustav skulle egentligen träna tillsammans med i sista sekund fick jag ändå ha lite sunt förnuft och avboka passet. Så ja, nu sitter jag här och hejar på samtidigt som jag fixar lite på datorn som jag lyckligtvis hade med mig. Måndagen har varit rätt grå och seg men om jag ska vara ärlig har det varit ganska skönt. Imorgon blir också en väldigt lugn dag vilket passar bra i och med halsontet + att Gustav är ledig. Yey!!

Förresten så såg jag på twitter att min vän Ellinor skrev tre positiva saker om dagen som gått, eller tre saker att vara tacksam för. Detta är något jag försöker tänka på innan jag somnar men tänkte dela med mig av lite positiva tankar nu efter allt klagande haha..

- Jag blir så lugnt i själen av julpyntet hemma. Julen kan ju av många förståeliga anledningar kännas stressig och hetsig men hemma i lägenheten är det så jäääävla mysigt nu alltså. Blir så glad av det och känner mig så tacksam över mitt fina hem. Tänk att jag bott här i mer än två år nu.. Galet.

- Hade ett SÅ roligt möte idag. Så bra energi och så roliga planer.

- Min kille är ju alltid så fin mot mig och nu när jag varit lite krasslig har han verkligen varit extra omhändertagande och gullig mot mig. Så tacksam för honom varje dag <3
Men hörni jag vill be er om en sak. Intresset för bootcamp var väldigt högt och därför skulle jag nu vilja ber er om en sak, att lämna era mejladresser. Det är ENBART till mejl mejladresserna kommer användas och det är enbart i bootcamp-syfte. Detta är ingen anmälan eller något, bara så jag kan mejla er direkt med info om det framtida bootcampet. Vill ni inte längre få mejl är det bara att svara och skriva det. Känner att det är bättre att kunna mejla er som är intresserade direkt med frågor & info än att alltid skriva ut allt på bloggen då det inte rör alla.

Klicka HÄÄÄÄR för att komma till sidan där du skriver in din mejl. Detta är åter igen inget bindande utan bara för dig som gärna vill veta mer om bootcampet. Kram

 

Gillar