Las Vegas Baby!

Allmänt, USA 2018

I söndags kväll landade vi äntligen i Las Vegas! Det känns ju verkligen som en stad man måste besöka innan man dör. Ett sånt där ställe man bara måste ha upplevt i alla fall en gång. Det var verkligen sådär som alla beskrivit det. Man flyger över absolut ingenting och helt plötsligt skymtar man en lysande, blinkande stad. Man landade verkligen mitt i stan också vilket var kul, för man såg Vegas så tydligt redan från planet! Vi tog en Uber fram till vårt hotell och wow. Det var verkligen det största hotellet jag någonsin sett. Tydligen så är de flesta hotellen här gigantiska, det liksom som gallerior i varje hotell med butiker, restauranger osv. Man skulle liksom kunna spendera en hel vecka inne på The Venetian (vårt hotell). Det är gaaalet.

Inuti vårt hotell har dom byggt upp som ett miniatyr-Venedig. Det åker alltså runt riktiga båtar i uppbyggda kanaler och inomhus ska liksom se ut som utomhus. Det är riktigt galet men väldigt mysigt och fint.

Första dagen passade vi på att strosa lite längs Las Vegas Strip men det gick knappt, det var så sinnessjukt varmt. 40 grader och strålande sol och inte en vindpust. När det väl blåste så blåste det som en hårfön i ansiktet haha.. Först tyckte jag det var så konstigt att dom hade så mycket saker inomhus men sen förstod jag ganska snabbt att det knappt går att vara utomhus. Kroppen pallar inte. Efter vår lilla minipromenad la vi liksom oss och VILADE inför middagen haha. Pensionärsgummorna på resa <3

Hela vårt hotell går i Venedigkänsla och även om mycket känns rätt plastigt så är det såååå fint. Kommer sakna detta hotell!

Gillar